hur man fiskar efter skrubbskädda i bränningen

hur man fiskar efter skrubbskädda i bränningen

Du kan fånga flundra i bränningen med ett spö och rulle eller ett gig , som kan göras från en kvast pinne och spik . Gigging måste göras på natten . Hursomhelst du sluta med högt skattad skaldjur

Du behöver : .
Live räkor , croakers eller finger mulle
Spö och rulle.
Skrubbskädda gig .
Röd eller röd- vit plast jigg .


1 .
Fisk för flundra på natten eller skymning . Vattentemperaturen bör vara över 75 grader och surfa bör vara relativt lugn . Kasta ut bara efter den första Sand Bar . När det är så lugnt att det inte finns några vågor bildas på sandrev skrubbskädda kommer inom 10 meter från strandlinjen . Flundra är gemensamma upp till 2 pounds . De är plattfisk med båda ögonen på ovansidan och jaga genom halv gräva i en sandig botten och väntar på ett mål av möjlighet att simma i närheten .
2 .
Använd en ultra -light spinning rulle med 10 u00A3 testa linje och en röd eller röd -vita plast jigg studsade ner för att göra fisket mer av en utmaning . Live räkor , croakers eller finger mulle fiskas mycket nära botten göra det mer av en säker sak .
3.
Fisk efter skrubbskädda mycket långsamt. När han träffar han kommer att ta betet eller locka till botten, antagligen för att gömma sig för andra flundra. Om du känner ett lätt ryck räkna till tre långsamt och sedan rycka linjen så hårt du kan. Med ett lockbete, rycka det mycket lätt medan du räknar så flundran tycker att det är levande. Flundra är envis och kommer ofta hänga på hela vägen till din stolpe utan att vara fast. En bra jerk minskar påtagligt denna möjlighet.
4.
Prova gigging i det grunda vattnet på en mycket lugn natt. Du kanske vill hålla en stark ljuskälla framför dig med en spelning i skuggorna. Detta är inte en sport för en nybörjare eftersom stingrockor ofta misstas för flundror.
5.
Håll skrubbskädda nålas till botten en gång gigged. Når ner och få ett bra grepp genom att glida ett par fingrar i gälarna eller använda plattång på munnen eller gällock. Stoppa inte in fingrarna i skrubbskädda mun.

Tips och varningar


 • Se upp för stingrockor om du vada fiske. Alltid ska blanda fötterna på botten. De kommer att få ur vägen om du inte trampa på en. Se "Ge dig själv första hjälpen för en Sting Ray sår" för mer information.


 • Relaterade artiklar


  kompetens och utbildning för UFC
  hur man får luft på en wakeboard
  hur man hittar överst campingplatser State Park i Colorado
  hur man ska behandla vuxna diarré i vildmarken
  Kung Fu träning på Shaolintemplet
  självförsvar tekniker för män
  nivåer av bälten i karate
  hur man kan anpassa en cykel hjälm till huvudet
  hur man stjälk ett djur
  hur man vinner ett slagsmål