hur man använder räkor båtar som fria Ekolod

hur man använder räkor båtar som fria Ekolod

Observation räkor båtar och veta vad man ska leta efter kan öka din fångst . Den räka båtar kommer förmodligen att vara nära stranden under din statens shrimping säsong , när vågorna är tillräckligt lugnt för dig att gå ut . Fiske utanför bränningarna i en kajak eller propeller som drivs trampbåt kraftigt ökar din räckvidd

Du behöver : .
pedalbåt
Spö och rulle .


1 .
Hitta en räka båt som kommer i din riktning . De kommer att gå parallellt med stranden 90 procent av tiden . Observera om trålen är fortfarande ute. Om det är , kommer utriggade bommar vara vinkelrät mot båda sidor av båten och du kommer att se kablarna sträcker ut bakom båten . Båten bör gå mindre än 3 mph.
2 .
Flytta rakt ut att vara på plats när båten kommer förbi. Det kommer att gå ännu långsammare om båten driver i nätet . I detta fall bo avsides och när nätet är tömt liten skräpfisk kommer att kastas överbord . Fisk denna linje eftersom många av fisken är handikappade och ofta lockar ädelfisk .
3 .
Överskrid nätet om den är utlånad . Det är lätt att se i halsen på nätet av kablar och plan på båda sidor liksom flyter längs den övre kanten . Eftersom det går, följa med bara för att utsidan ( båda sidor ) av nätet . Räkor och småfisk nära sidan fly ofta runt halsen. Troll i detta läge eftersom ädelfisk kommer ofta att vara där också .
4 .
Se fågeln åtgärder . Det kommer att finnas gott om fåglar att plocka upp krympling agn som inte hamnar i nätet eller var så små att de gled igenom . Du söker ett antal fåglar dykning på samma gång . Försök att komma i position för att fiska genom detta område eftersom det kan finnas ädelfisk .
5 .
utkik efter delfiner . De är ofta bakom och på sidorna av nätet . Ibland kommer de ut i vattnet och plaska dig på vägen tillbaka , kanske på skoj eller kanske så att du vet att du är i deras matsal
.


Relaterade artiklar


Combat Sambo utbildning
Hur man knyter en karate bälte knut
hur man lär sig Muay Thai online
bekämpa utmaning utbildning
Borttagning en häst
hur man får in och ut ur Snowboardbindningar
hur man köper en begagnad surfbräda
hur man utför givmild karate strejker
hur man väljer ett vindsurfing styrelse
hur man ska gå camping vid sjön Roosevelt National Recreation Area