Hur får man en jaktlicens i Illinois

Hur får man en jaktlicens i Illinois

Vare sig du letar efter en kalkon på Thanksgiving eller några hamburgare rådjur kan Illinois vara ett bra ställe att gå på jakt. En jaktlicens, antingen för året eller för en kortare tid, behövs i staten Illinois oavsett vilket spel är jagad. Tillstånd att jaga för varje specifik spel behövs också. Varje tillstånd är bra bara för spelet som kommer att jagas

Du behöver:. .
Pedalbåt
Kort medellång åtgärder pol.
u00A3 20 test linje.
u00A3 30 ledare material.


1.
Välj när, var och vad du vill jaga. Varje typ av spel har en säsong och några har ett område där du kan jaga dem. Olika regler och riktlinjer är inblandade för varje typ av spel.
2.
Bestäm om du är bosatt i staten eller skattskyldig. En utomlands bosatta jägare måste köpa en årslång eller 5-dagars jakt licens och Habitat Stamp. Det finns vissa begränsningar för utlänningar, så se till att läsa alla regler noggrant.
3.
Ansöka om tillstånd när du bestämmer vad spelet kommer du att jaga. Om du inte har en licens för året redan , måste du ansöka om jaktlicens också .
4 .
Fråga efter HIP certifiering . Alla jägare , bosatt och utomlands bosatta , som behöver en licens kommer att behöva detta intyg . Det är en undersökning som du kan fylla ut under ansökan om jaktlicens
5 .
Ladda ner ett program för utomlands bosatta jakt utanför Illinois Department of Natural Resources . Utlänningar fylla i ett annat program och följa lite olika regler . Du behöver en spel-särskilt tillstånd, en jaktlicens och en livsmiljö Stamp.
6.
Välja en kommersiell tillstånd om jakt som du kommer att göra är för ditt företag. Invånarna och utlänningar kan få en av dessa licenser. Avgiften är mer än en vanlig jägare kommer att betala, men begränsningarna är också olika. Applikationer finns tillgängliga på nätet samt genom Institutionen för naturresurser.
7.
Fyll i hemvist ansökan när du besöker ett lokalt sportaffär om det är det mest bekväma alternativet för dig. Flera lokala jakt butiker kan sälja dig en licens bosatt jakt i Illinois. Bekvämlighet avgifter får åläggas sökandena.

Tips och varningar


 • Om du aldrig har jagat tidigare, titta in ansökan om ett särskilt nytt program som gör första gången jägare att gå på jakt utan de höga kostnaderna för ett permanent tillstånd.


 • Relaterade artiklar


  hur man lär sig tai chi online
  hur man undviker onödiga fall i surfing
  hur du riktar en karta
  smutsiga metoder på att bekämpa
  hur man kan kasta ett slag
  hur man förbereder en liten motorbåt för att komma igång
  hur att vandra Milford Track på Nya Zeeland
  hur man köper sportskor
  hur ninja svärd slåss
  hur man undkommer en Headlock bakifrån