Hur får man en jaktlicens i Idaho

Hur får man en jaktlicens i Idaho

Föreställ dig att vakna upp i bergen, att få se i vildmarken medan du andas Idaho är frisk luft. En jaktresa kan vara en stor upplevelse, från packning för färd till fots lederna försöker få syn på en älg eller en älg. Idaho är en av bästa ställena i väst för att jaga. Glöm bara inte ditt tillstånd, eller det roliga kan vara över innan du ens får din första observation
1
Bestäm vilket spel du ska jaga. Varje typ av spel har en säsong och det är olagligt att jaga allt som inte är i säsong i Idaho. Val varierar från älg, svartbjörn, puma, att beskedligare spel som rådjur.
2.
Välj hemvist eller utomlands bosatta licensansökan. För att betraktas som en hemvist för en jaktlicens tillstånd kräver Idaho en person som ska ha bott i staten 6 månader eller längre.
3.
Hitta ett licenssystem etablering. Jägare har deras val av var och hur de får sina tillstånd. Den Idaho fisk och vilt webbplats har program som du kan fylla i online. Flera mamma och butiker pop som säljer jakt och fiske utrustning, tillsammans med sportartiklar butiker, även säljer jaktlicenser. Jägare kan också stanna till vid idgF kontor och fylla i formuläret för att få en licens.
4.
Fyll i jakt licensansökan och betala en avgift för varje medlem i den grupp som är kommer att bli jakt. Minderåriga och junior jägare måste också ha tillstånd, och de har speciella tillämpningar och avgifter för denna grupp av jägare.
5.
Visa ett körkort med en Idaho adress för en person med hemvist jakt licens. Om ett körkort, inte kan en Idaho hemvist kortet måste visas. Den Idaho fisk och vilt kommer att godta en hyra kvitto och ett hem elräkning .
6 .
skriv en check på licensavgiften . Precis som varje typ av spel har sin egen säsong , de har också egna avgifter .
7 .
utlänningar kan fylla i ett utomlands bosatta jakt ansökan och få tillstånd att jaga också . Avgiften är dyrare än en person med hemvist licens . I ansökan på nätet är förmodligen den enklaste och mest bekväma sättet att få denna typ av licens .

tips och varningar


 • Avid jägare som Idaho invånare kanske vill tillämpa och betala för en Resident livstidslicens . Detta omfattar också fisk och licenser jakt i kombination med varandra eller separat. Det finns en betydande avgift, men om en jägare planer på att jaga flera gånger om året denna licens kommer att betala sig och lite till.
 • samtidigt som de får licensen få några kartor över de områden som är tillgängliga för dig att jaga. Kartor finns på nätet också.


 • Relaterade artiklar


  Navy SEAL kampstilar
  kickboxing spel
  hur falla säkert från en karate sopa i någon karate tävling
  hur man ska utföra plogen i yoga
  enkla självförsvar tekniker för en tonåring
  hur man fiskar för kung lax
  hur man gör en 180 luften på en wakeboard
  hur man kringgå uppåt på snöskor
  hur du kan maximera säkerheten på en vinter vandring
  hur man kan förhindra blåsor från simfenor