hur recyle & re-ändamål yogamattor

hur recyle & re-ändamål yogamattor

Vi har blivit ett samhälle som är mer medvetna om miljön och hittar hela tiden nya sätt att återanvända eller åter-cykel trash, men vad sägs om dessa ovanliga objekt vi använder ofta eller varje dag? Att vara barn yogalärare mattorna vi använder dagligen kommer att tänka på. Det finns bara så många sätt att rengöra och desinficera över tiden och en dag måste de tas om hand. Istället för att sätta dem i papperskorgen, först ta en snabb titt på några bra sätt har vi funnit att på nytt ändamål dem:

Du behöver:
gamla eller skadade mattor yoga.


1.
Det första sättet att återanvända yogamattor är att skänka dem till hemlösa eller kvinnojourer som liggunderlag. Jag vet en karl lärare i Asheville NC som faktiskt gick in i staden och gav dem till de hemlösa sover på gatorna och parkbänkar. Tänk på alla goda Yoga karma du passerar på att göra denna lilla men viktiga uppgift!
2.
Sägs om dina lokala Animal Rescue grupp? De flesta av dessa platser behöver mjuka, slitstarka mattor, mattor, handdukar, filtar och till linje lådor pennor för våra 4 benta, bevingade amfibie vänner. Hemlösa djur behöver tröst också.
3.
Gamla mattor kan klippas upp och användas som handtag för att öppna lock eller gripande handverktyg, eller i trä butiker att hålla trä glider på arbetsbänken när du använder elverktyg på dem
4
för trädgårdsmästare. . : Ge din yogamatta ett nytt liv som ett ogräs tyg. Mattan kan skäras till storleken och formen på dina små eller stora trädgård gör en perfekt ogräs barriär. Alla de tankar du tänkte på kommer nu att hjälpa blommor och grönsaker växer ogräsfri. (Och ogräs kommer att vara gratis att växa annanstans där!)
5
När du reser med barn en gammal matta kan användas på så många sätt. För säker bad tid, helt enkelt placera den på botten av badkaret och du behöver inte oroa dig för din lilla halka. För utomhusbruk på-vägen picknick, kommer det att hålla barnen och mat från rena picknick bänkar eller marken. Gamla mattor kan användas som en utsedd lekplats för spela deg eller måla tid eller andra något rörigt verksamhet. (Även skyddar öm hud på sommaren från varma stranden sand, åkattraktioner, bilbarnstolar, läktare eller bänkar!)
6.
Några andra idéer: Dörrmatta för skor, (camping eller i hemmet), förpackningsmaterial för ömtåliga när de flyttar, mark pad för mekanik, glasunderlägg, glidsäkert kuddar för område mattor, ljuddämpning för musik rum , inga slip badrum kuddar för vårdhem, kök hylla liner Pet pool mattor område. Du kommer att komma med egna idéer som du tycker om det mer. Användningsområdena är obegränsade eftersom dina behov och som din fantasi säger!


Relaterade artiklar


hur recyle & re-ändamål yogamattor
hur man skapar en praxis hem yoga på billiga
ramdev yogaövningar
hur man ska utföra axeln står i yoga
hur man ska utföra böjen bakåt i yoga
hur man ska utföra plogen i yoga
hur man blandar yoga med en Aikido
hur man hittar lätt yogaövningar
hur alternativa näsandning i yoga
yogapositioner & deras detaljerade historia