hur man skapar en praxis hem yoga på billiga

hur man skapar en praxis hem yoga på billiga

Med några yoga studios laddning $ 25 per klass , vilket skapar en billig praxis hem yoga börjar se bättre varje dag. Yoga hemma ger dig frihet att skapa din egen praktik i din egen takt , och viktigast av allt, på din egen tid . En av de bästa sakerna med ett hem praxis är alla pengar du sparar genom att bo i.

Du behöver : .
yogamatta
Två block .
En rem .
Yoga DVD eller podcasts .
Boken om yoga.
Eye kudde .
Blanket .


1 .
första kan din utrustning vistelse lågteknologiska . En bra yogamatta , block , och ett band är egentligen allt du behöver . Även billiga versioner av dessa varar i flera år , du behöver inte köpa saker designer yoga att ha ett bra hem praxis
2
Om du behöver se någon på . video för att hjälpa dig att skapa din praktik kan du göra detta gratis . Ditt lokala bibliotek kommer att ha DVD-skivor på yoga kan du kolla in från världens främsta yogalärare . Det finns också fri tillgång till yoga video podsändningar finns på iTunes . En enkel sökning på nätet för " yoga podcaster " kommer att ta upp ljud och video . Video delar tomten är också fylld med yoga för dig att titta på .
3 .
Investera i en bok som visar alla yogaställningarna och ger en grundlig förklaring av varje . Dessa böcker är många och du kan enkelt hittat en bra en för billig via ett antikvariat .
4 .
investera i några atmosfär . Det fina med yoga hemma är att du kan skapa stämning med ljud och dofter du älskar . Investera i en doftljus och lite bra musik att spela medan man tränar . Vårda din andliga praktiken genom att hålla en kopia av Bhagavad Gita i närheten .
5 .
Ta dig tid att meditera innan din yoga . Du kan styra hur länge du tränar meditation under ett hem yoga , vilket är bra för en nybörjare .
6 .
Efteråt kan du stanna i Savasana , eller lik pose, så länge du vill . Drapera en filt över dig själv och använda ett öga kudde för djup relaxation. Put på några avslappnande musik och låta spänningarna av dagen smälta bort .

tips och varningar


 • Hitta en lugn plats i hemmet där att träna , helst när ingen annan är där att avbryta er .
 • Lek med vilka tider på dagen fungerar bäst för din yoga . Om du vet att du får fullt upp under dagen och kommer att lägga upp dina praktiken gör det första sak varje morgon så att du vet att du gör det .


 • Relaterade artiklar


  hur man blandar yoga med en Aikido
  yogapositioner & deras detaljerade historia
  hur man lär sig grunderna i yoga
  hur man ska utföra axeln står i yoga
  hur man ska utföra plogen i yoga
  ramdev yogaövningar
  hur man ska utföra böjen bakåt i yoga
  hur man hittar lätt yogaövningar
  hur man skapar en praxis hem yoga på billiga
  hur recyle & re-ändamål yogamattor