hur man ska utföra plogen i yoga

hur man ska utföra plogen i yoga

Plogen är en inverterad hållning i yoga, och anses också vara ett avancerat och extrem pose. Prova inte detta om du är nybörjare yogi. När du arbetar upp till denna hållning, har en utbildad yoga instruktör hjälper dig

Du behöver:. . .
Yogamatta


1
Ligg på tillbaka på mattan. Lyft upp båda benen, att trycka ner mot mattan med handflatorna.
2.
Sakta svänga både ben upp och över huvudet, stoppade om hakan i bröstet. Rumpan går upp i luften, tillsammans med benen.
3.
försök att sänka dina fötter och vidrör golvet, bakom huvudet, med tårna på båda fötterna. Men om du inte kan gå så långt, då gör det inte. Gå bara så långt du kan bekvämt. Om dina fötter /ben hamnar 12 "från golvet, det är OK aldrig in en hållning för långt för snabbt.
4.
Försök att andas normalt medan det i detta läge , hålla så länge det är bekvämt för dig. En del människor föredrar att hålla sina armar och händer på golvet medan plogen hållning, medan andra använder sina händer för att stödja deras ryggar. Gör det det sätt som är mest bekvämt för dig .
5 .
Kom ut ur hållning sakta , böja benen vid knäna lätt , vilket knäna nära huvudet och sedan rulla ut av positionen . Du bör hamna i utgångsläget .

tips och varningar


 • Plogen hållning kommer att stärka och manipulera din ryggrad , på ett bra sätt .
 • Om du har nackproblem , försöker plogen inte rekommenderas . Fråga alltid din läkare innan du börjar göra yoga och se om hon rekommenderar det. Observera ett yogapass innan de bestämmer sig.


 • Relaterade artiklar


  hur man ska utföra böjen bakåt i yoga
  hur man ska utföra plogen i yoga
  hur man lär sig grunderna i yoga
  hur man blandar yoga med en Aikido
  hur man hittar lätt yogaövningar
  hur man skapar en praxis hem yoga på billiga
  hur recyle & re-ändamål yogamattor
  ramdev yogaövningar
  hur man ska utföra axeln står i yoga
  hur alternativa näsandning i yoga