hur man ska utföra axeln står i yoga

hur man ska utföra axeln står i yoga

Den axel stativ är en inverterad yogaställningen samt en avancerad pose. Några långsiktiga utövare av yoga kommer inte göra det , medan andra tycker att det är en bekväm , om än utmanande pose. Även slående denna ställning är att hakan mot bröstet . Håll ihop benen och så raka som möjligt medan verkställande axeln står . Första gången du gör axeln stå , hålla positionen i 30 sekunder eller mindre . Med tiden kommer du att kunna bibehålla ställningen längre utan obehag .

Du behöver :
yogamatta


1
Ligg på yogamattan med armarna ner till din sida . . Lyft benen och skinkan och svinga benen tillbaka över huvudet i plogen läge .
2 .
Flex fötterna så att det bottnar i tårna pressas mot golvet . Om du kan , gå fötterna i lite närmare huvudet .
3 .
Böj armbågarna och använder dem för balans , och lägger händerna på nedre delen av ryggen som stöd. Lyft benen upp , en i taget . Benen och överkroppen är vinkelräta mot golvet . Du är nu i en inverterad hållning.
4.
Intar denna hållning bara en kort stund om det är ditt första försök.
5.

Observera att du kan uppleva en känsla som känns som om magen rullar ner i din hals. När allt, du är upp och ner och du är inte van vid denna position. Ge det lite tid. Det kan aldrig känns naturliga men du kommer att gradvis anpassa sig till denna upp och ner läge. Om du inte absolut inte gillar att göra axeln stå, sedan inte.
6.
Kom ut ur hållning sakta, curling ryggen, utrullning och rulla ut av det, att stödja din rygg så du kommer tillbaka till utgångsläget.

Tips och varningar


 • Detta är en avancerad pose. Om du har nackproblem undvika att göra axeln står. Ställ en yogalärare och din läkare om råd.


 • Relaterade artiklar


  yogapositioner & deras detaljerade historia
  hur man blandar yoga med en Aikido
  hur man ska utföra plogen i yoga
  hur recyle & re-ändamål yogamattor
  hur alternativa näsandning i yoga
  hur man ska utföra axeln står i yoga
  hur man ska utföra böjen bakåt i yoga
  hur man lär sig grunderna i yoga
  ramdev yogaövningar
  hur man hittar lätt yogaövningar