hur man väljer skidor

hur man väljer skidor

Skidåkning är en rolig aktivitet samt en full body fungera. Beroende på vilken typ av skidåkning man vill göra , välja himlen för snö eller vatten är baserad på både din längd och vikt . Det finns olika märken att välja mellan samt andra variationer i vad som finns. Här är steg som hjälper dig välja skidor

Du behöver : .
inlines
Skyddsutrustning.


1 .
Mät och väga dig innan de når en skida marknad butik . Detta kommer att hjälpa dig och skidor professionella i butiken bestämma var man ska börja leta efter skidor . Om du inte vill ge din exakta vikt , finns det en rad som du kan välja mellan . Butikerna har vanligtvis det här diagrammet för kunder att titta på .
2 .
Tänk på din skidåkning förmåga . Ju kortare skidor , desto snabbare du kommer att gå när det gäller skidor . Med vatten skidor , måste du vara uppmärksam på tjockleken på skidor .
3 .
budget en viss summa pengar du är villig att betala för dina nya skidor . Ett högre pris inte alltid betyda en bättre skida . Shoppa och be dina skidor professionell att hjälpa dig att minska dina alternativ .
4 .
Tänk på hur ofta du ska använda dina skidor . Om du bara ska åka en eller två gånger om året , kan en vanlig skida , som också är på det billigare änden av skalan , fungera bra för dig . Men om du planerar att bli en hängiven skidåkare , anser att spendera lite mer , även factoring i slitage skidorna kommer att få .

tips och varningar


 • Brand-namngivna skidor vanligtvis är det bästa att köpa men är oftast de dyraste .


 • Relaterade artiklar


  hur man vandra Point Reyes fyr
  hur man gör en film container vattenfilter
  hur man ro en åra båt
  hur du utför en Double Dutch rutin
  hur man syn på en pistol
  Hur får man en jaktlicens i Vermont
  Hur får man en fiskelicens i Georgien
  hur de ska jaga vaktel
  hur man använder båten signaler
  hur man använder en kemisk toalett