hur åka vattenskidor handsfree-

hur åka vattenskidor handsfree-

Vatten skidåkning är en sport som tar en stor skicklighet och beslutsamhet. Slalom skidåkare använder endast en skida, så de kan åka utan att använda händerna. Vattenskidor med fria händer är en stunt och betraktas som farliga. Försök inte denna teknik om du inte känna dig säker på din förmåga slalom. Dessutom förstår att åka vattenskidor med en hand innebär en hög risk för skada

Du behöver:. .
Sheet av 3 /4 tum plywood
Saw.
Trälim eller hammare och spik.
Tjocka PVC-rör med en diameter på 4 till 6 inches.
Friktion tejp.
Måla eller finish (tillval).


1.
Ställ en skicklig förare och uppmärksam spotter att gå med dig på båten.
2.

Börja med slalom ett par slingor runt sjön eller ca en mil på en flod. Bli bekant med din balans genom att den bakre foten (höger fot för de flesta) ur bagageutrymmet och kör den över vattnet som du åker skidor. Koncentrera dig på att bibehålla en solid kärna av styrka och balans i det främre benet (vänster ben för de flesta).
3 .
Vänta på smidigaste vatten innan du börjar flytta in i handsfree- formation . Din föraren kommer att styra båten mot det bästa vattnet , men du kan också se bortom båten att förutse tidpunkten . Detta trick bör inte ske i större sjöar med vita mössor (som de stora sjöarna eller Lake LBJ i Texas ) eller i haven . Den idealiska vatten bör ske så smidigt som glas .
4 .
Flytta i formationen genom att ta bort foten från baksidan boot och höja den mot skidor repet . Håll alla dina saldot på ditt främre benet. Guide skid repet ner för att möta dina växande foten.
5.
Plats du benet i triangeln på skidan repet. Ski rep är bundna i en knut på toppen nära styret, den resulterande formen är en triangel, eller ibland en fyrkant. Balansera med det främre benet i SKI bör kalven av det bakre benet vara på framsidan av skidan repet handtaget. Du kommer att känna omedelbar press på benet, eftersom alla båtens kraft kommer att dra på vaden. Stoppa inte in hälen i linan i stället för kalv. Din underbenet inte är tillräckligt stark för att stödja dra av båten. Använd dina händer för att hålla skidor repet stadigt medan du placerar dina ben. Det främre benet ska balansera hela din kropp, medan det bakre benet ska hålla skidor repet.
6.
Hålla benet inne i ski repet på en 90-graders vinkel med knäet pekade mot båten och tå pekade mot vattnet. När du känner dig stark nog, låt gå för skidor repet med händerna. Höj upp dem och räta ut dem för att bilda ett "T" med kroppen. Med dina händer utspridda bidrar till att upprätthålla balansen .

tips och varningar


 • Bygg din benmuskler innan du försöker åka vattenskidor handsfree . Om du är ur form eller nyligen har dragit en lårmuskel , vänta tills du är starkare .
 • inte Försök att utföra detta trick mer än 10-15 sekunder . Det är en enorm belastning på dina ben muskler , och du förlorar styrka snabbt .
 • spotter får aldrig ta blicken från skidåkare . En förare behöver veta ögonblick deras åkare har minskat för att förhindra att dra dem och riskerar nackskador .


 • Relaterade artiklar


  hur de ska jaga i Kentucky
  Hur man knyter en dubbel uni knut
  hur du gör din egen europeiska montera.
  hur man klär sig för flugfiske
  hur man använder en isborr
  hur huden en björn
  hur man äter skorpioner för överlevnad
  hur man väljer ammo för jakt
  hur man bygger en spis isfiske
  Hur får man en fiskelicens i Oregon