hur Rollerblade bakåt

hur Rollerblade bakåt

Inlines är en stor fritidsaktivitet som också är en effektiv form av motion. När du börjar inlines, kan du vara lite vingliga, men med lite övning kan du att segla ner strandpromenad med lätthet. Plan för falla ner flera gånger medan räkna ut tekniken till skridskoåkning framåt. När du har bemästrat det, du kan gå vidare till skridskoåkning bakåt på rollerblades
1
Sätt på rullskridskor . Använd säkerhetsutrustning som inkluderar armbåge och knäskydd och hjälm. Skate framåt en stund för att få ditt lager och balans .
2 .
Böj knäna och midjan . Håll dina knän isär och balanserad , samtidigt framåt . Använd tårna för att stoppa i rörelse framåt .
3 .
Practice rulla bakåt genom att dra fötterna ihop och sedan skjuta dem öppna igen . Placera din vikt på tårna , samtidigt som du drar din fot bred och nära . Detta skapar en våg effekt som får dig att glida bakåt .
4 .
Tryck en fot från kroppen i en tid när du har bemästrat "vågen " . Alternativa fötter och försöka driva bort fortare och fortare .
5 .
Cross ena foten bakom den andra som du pressar dig själv bakåt . Ju längre över dig över foten desto bättre för att ändra riktning och svarvning .

tips och varningar


 • Practice dessa rörelser så ofta som möjligt innan du går vidare till något mer svårare.
 • Roll på din sida om du faller .
 • inte åka på stenig eller instabil mark . Hitta en trottoar eller väg som är fria från skräp och se var du är skridskor för att undvika att snubbla över stenar .


 • Relaterade artiklar


  hur du ställer in en galt fälla
  Hur man säljer en snöskoter
  hur man bygger ett isfiske släde
  hur du tar en karaktär turné i Montana
  Hur får man en fiskelicens i Maryland
  hur de ska jaga i Saskatchewan
  hur man segla en katamaran
  hur snowboard säkert
  Hur beräknar man båten ankar styrka
  hur man väljer skidor