hur man kör en häst och vagn

hur man kör en häst och vagn

En häst och vagn var den primära metoden för transport i många år . Det är fortfarande den huvudsakliga metoden för Mennoniter och Amish-folket . Vem som helst kan om de så önskar , köra häst och vagn . Det tar lite övning , men det är roligt och ett trevligt sätt att komma runt
1 .
Se till att din häst har rätt utbildning för körning . Hästar föds inte veta hur man kör , så har en professionell tränare lära din häst .
2.
När din häst är utbildad, ta körlektioner med din häst från en professionell tränare. Körning är inte så lätt som hoppande i vagnen och går, och en skenande häst och vagn kan vara mycket farligt. Lär dig att köra från ett proffs för att hålla dig, din häst och åskådare säker.
3.
Se till att din häst är ordentligt utbyggd. Hästen bör vara klädd i en betsel med nätinsatser, alla remmar och spännen bör vara ordentligt fastsatta och spåren bör fästas ordentligt paraplyvagn själv.
4.
Välj en häst som passar för uppgiften. Om du vill köra på vägen, behöver du en häst som är lugn, lugn, okänsliggjorda till bilar som rusar förbi och välutbildade. Om du vill visa din häst, han behöver för att uppfylla rasstandarden och kunna arbeta i en arena med andra hästar.
5.
Kontrollera att du har en passande vagn eller buggy . En miniatyr häst kan inte dra en stor täckt vagn och ett utkast till häst kan inte passa in i en skumt avsedd för en miniatyr häst. Se till att vagnen är säker och i gott skick. Antika vagnar kan behöva arbeta innan de kan användas för körning. Kontrollera också att du har lämpliga däck. Däck som används för show-ringarna inte kommer att hantera den tunga slitage av väg körning.
6.
Se till att din häst är ordentligt utbyggd. Hästen bör vara klädd i en betsel med nätinsatser, alla remmar och spännen bör vara ordentligt fastsatta och spåren bör fästas ordentligt paraplyvagn själv. Se till att selen passar och är lämpligt för hästen.
7.
Kontrollera din buggy att göra vissa är i gott skick, att hjulen inte är löst och bromsen fungerar bra.
8.
Bär en piska för att styra hästen, eller hjälpa det att fokusera om det skulle bli distraherad. Men om din häst inte är van vid en piska, kommer det inte bra
9
Drive hästen genom att hålla i tyglarna på samma sätt som om du skulle rida. . : tömmarna bör matas fingrarna från botten av din hand och upp under tummen.
10.
Försök att hålla en mjuk spänning i tyglarna utan att någon slapp. Du vill inte luta sig mot hästens mun, du vill kunna känna hästen genom tömmarna och hästen att känna dig.
11 .
Command hästen flytta genom att säga " gå " , " trav " . Om din häst ignorerar din verbala använder , kan du behöva klaff tömmarna eller flytta piska för att få hans uppmärksamhet. Be hästen att stanna genom att säga " whoa " . Du kan också behöva öka spänningen på tyglarna för att få hästen att sluta .
12 .
Vrid hästen genom att dra i tyglar som är på samma sida av den riktning du önskar att vända .
13 .
Var fortfarande som du kör . Inte distrahera din häst genom att flytta runt orimligt i buggy-precis som du inte skulle röra sig alltför mycket på dina hästar tillbaka som du rider .
14.
Var säker i alla lägen. Beakta trafikreglerna om du måste köra på vägen. Försök att hålla dig på den sida av vägen om du kan. Har reflexer på barnvagnen så att fordonet är mer synlig för bilister, och vara medvetna om allt som händer runt omkring dig.


Relaterade artiklar


hur man använder fortfarande teknik då jakt
hur hur man gör en isfiske hus bekväm
Hur man blir en olympisk konståkare
hur man klär sig för en cykeltur i snö
hur man köper en flytande studsmatta
hur man identifierar svavel fjärilar
hur fågelskådning i New York
hur man identifierar crimson patch fjärilar
hur man använder sporrar
hur läger i Poconos