hur man vandra mt.

hur man vandra mt.

Mt. Rainier i delstaten Washington , är en istäckt 14. 410 fot aktiv vulkan som många friluftsentusiaster vandra och klättra varje år . Även vandring Mt . Rainier kan vara en underbar upplevelse , finns det några steg som du bör vidta för att se till att du har en trevlig och säker dag på fjället

Du behöver : .
Karta över Mt
 Rainier området .
Kompass.
Ficklampa med extra glödlampa och batterier .
Extra mat .
Extra kläder och regnkläder .
Solskydd och solglasögon .
Pocket Knife .
Matcher i en vattentät behållare .
Fire Starter , till exempel en ljus .
First Aid Kit .


1 .
Kom ihåg att vandra i kuperad terräng , branta marken och högt uppe, tar en bra mängd ordentlig konditionering . Vara säker på att du är i tillräckligt bra fysisk form för att genomföra en vandring på Mt . Rainier .
2 .
Ta med objekt som du behöver för en vandring på Mt . Rainier. National Park Service refererar till dessa objekt som "10 Essentials " och är upptagna i " saker du behöver , " samt på parken webbplats . Även om du tror att du kanske inte behöver alla dessa objekt på din vandring är det bättre att vara förberedd.
3 .
Vet vandringsleder , samt eventuella tillämpliga rådgivning spår och varningar . Hitta information om vandringsleder på Mt . Rainier på hemsidan för National Park Service , liksom på andra webbplatser . Trail rådgivning och varningar kan hittas på nätet också, eller ring parken vid (360 ) 569-2211 .
4 .
Läs och följ alla regler som finns uppsatta vid informationscentrum inne Mt . Rainier National Park och noterades online på hemsidan för National Park Service . Några av dessa regler är: . . bära alla sopor och avfall från berget med dig , använd Blue väskor att göra sig av mänskligt avfall och bo på lederna hela tiden
5
Reserve campingplatser eller andra boende i förväg om du planerar att läger på berget eller övernatta på en av de lodger inne Mt . Rainier National Park . Webbplatsen för National Park Service ger information om campingplatser , andra logi , kostnader och tillgänglighet .
6 .
Kolla vädret på Mt . Rainier innan du kommer för din vandring . Om vädret är dåligt , sikten är dålig eller om det finns risk för laviner och stormar , föreslås det inte att du vandrar berget . Aktuell väderinformation för Mt . Rainier kan hittas online eller genom att ringa informationscentra på parken .
7 .
kartlägga hur att komma fram till berget , liksom de bästa resvägarna för att ta . Vissa vägar kan vara stängda när som helst under året och det är bäst att veta om dessa nedläggningar förväg .

tips och varningar


 • Vissa spår på Mt . Rainier är lätt tillgängliga med familjer med små barn eller barnvagnar , liksom personer med rullstol . Information om dessa tillgängliga spår kan hittas på nätet .
 • Tala alltid om för någon där hemma i dina planer att vandra Mt . Rainier. Låt denna person vet vart du ska och när du bör förväntas återvända. Detta sätt , om du inte gör som förväntade avkastningen , kan denna person anmäla National Park Service .
 • inte vandra Mt . Rainier ensam . Det säkraste sättet att vandra är med en kompis .
 • Följ alla anvisningar och varningar som du får av Park Rangers eller informationscentrum för din säkerhet under vandringen .


 • Relaterade artiklar


  hur man kan planera en skidresa till Mt .
  hur man ska gå ponnyridning i Cornwall
  hur man gör jaktknivar
  hur man sparar pengar på jakt leveranser
  hur man beter sig på en fisketur
  hur vargar jaga timmer
  hur man identifierar en gemensam korp
  hur man identifierar en Chickadee
  hur man vandra antilop Valley
  hur man håller poäng i paintball