hur man inte falla medan du spelar broomball

hur man inte falla medan du spelar broomball

Broomball är ett spel där spelarna använder en kvast-liknande pinne för att driva en boll in i motståndarens mål . Spelet spelas på is med vanliga skor . Spikes är inte tillåtna och skorna ska vara rena . Det bästa sättet att spela spelet är på fötterna , så här är hur man inte ska falla medan du spelar broomball

Du behöver : .
Baddräkt
Solskyddsmedel.
Vatten skor.
Rep.
Tube.
Flytväst.
Cooler.
Vattentäta väska .
Food.
Karta.
Mobiltelefon.
Första hjälpen-kit .


1 .
Välj inomhus eller utomhus skor med bra grepp . Det finns skor gjorda för vinterväder och det finns tennisskor som har mer dragkraft . Välj en av dessa. Botten bör ha djupa spår . Välj de som ser ut som ett spindelnät för att behålla kontroll i alla riktningar och inte dragning som håller dig från att glida höger till vänster eller framåt eller bakåt.
2 .
Använd Broomball skor . Broomball skor kan köpas online eller via en hockey leverans butik . Skorna är speciellt utformade för att bäras på is och flexibla för vad du gör . Den dragning är också superb . Skorna varierar i pris från $ 60 till $ 100.
3 .
Få ditt saldo . Öva få din mitt saldo som bör rakt ner något framför dina fötter . För att göra detta , stå med fötterna två gånger din skuldra bredd . Böj på knäna och ansiktet tårna rakt fram . Arch ryggen och luta som du väntar på ett barn att springa in i dina armar . Luta dig inte för långt. Använd broomball hålla sig till balansen.
4 .
går ut på isen flera gånger i veckan med skor och praxis att hålla balansen . Få en deltidsarbete i rinken . Rörelseresultatet ismaskinen är alltid roligt och man får en ursäkt att gå runt på isen utan skridskor på .

tips och varningar


 • Köp begagnade broomball skor från begagnade idrottsliga varor butiker och tidigare spelare .


 • Relaterade artiklar


  hur man vandra Fairfield sjö i Texas
  Hur man använder en spinbait fiskedrag
  hur man kan anpassa en cykelsadel
  hur man ska gå fågelskådning i Kentucky
  hur fågelskådning i Pennsylvania
  hur man överlever genom att äta ökendjur
  hur man gör en tunna rulla på en skoter
  hur man fångar en crawdad
  hur man skjuter skeet
  hur man använder lockbete vid jakt