hur man identifierar en petrell fågel

hur man identifierar en petrell fågel

Petrel är det gemensamma namnet används om flera arter av fåglar i ordningen Procellariiformes. Namnet petrell fick inte vetenskapligt, vilket gör det en utmaning att identifiera dessa fåglar. Inte alla medlemmar av beställa Procellariiformes är petreller. Petreller är medlemmar i tre olika familjer. Följ stegen nedan för att lära sig att identifiera en medlem av Procellariiformes för att begränsa din sökning efter petreller
1.
Kontrollera näbben för en räfflad separation mellan toppen och botten. Salt koncentrerade i flödena ögat körtel, utseendet liknar en tår, ner i spåret som en form av avfallshantering. Även titta på näbben för upphöjda, rörformiga näsborrar.
2.
Lukta på luften för att se om du kan känna igen doften av magen olja, som dessa fåglar gnugga på sig själva. Den har en tydlig, obehaglig lukt. Procellariiformes kan spray mage olja om de känner sig hotade.
3.
Leta efter murrigt färg med svart, brun, grå eller vita fjädrar. Detta är typiska tecken, i en petrell fågel .
4 .
Identifiera arter av Procellariiformes provet . Ta detaljerade anteckningar om storlek , beteende och färgning av provet . När du kommer hem , jämför dina anteckningar med WhatBird eller annat fält guide .

tips och varningar


 • Namnet petrell betyder "det lilla Peter . " Petreller fick sina namn eftersom de gå på vatten som Petrus gjorde i evangelierna .
 • Utom den årliga häckningssäsongen , Procellariiformes tillbringa sina liv till sjöss .


 • Relaterade artiklar


  hur att vandra med barn
  hur man väljer en pistol för Turkiet jakt
  Hur man knyter en förbättrad cinch knut
  hur man köper is fiskeredskap
  hur man hittar överst campingplatser State Park i South Carolina
  Hur får man en fiskelicens i Kentucky
  hur man kan planera en snöskovandring semester till Washington
  hur man kan planera en resa till laxfiske i Puget Sound , Washington
  hur fågelskådning i New York
  hur man kan förutspå en jordskredsseger