hur man slalom vattenskidor

hur man slalom vattenskidor

Vatten skidåkning är en rolig och utmanande sport med en trogen följande. Regelbundna vattenskidor kräver balans på två skidor, medan slalom är den handling av skidåkning med två fötter balanserade på en skida. Kolla in dessa tips för att ta på vattnet med ett solo skidor
1.
Börja i vattnet. Placera din svagare fot i det nationella-eller fram-stöveln i slalom skidor. Om du är högerhänt, kommer din vänstra fot gå i bagageutrymmet, och vice versa.
2.
Sätt din starkare fot i den bakre halvan-boot. Ryggen boot fungerar som kroppens rodret. Din starkare fot är på framsidan att vara en ratt och en balans stabilisator när du är på toppen av vatten. När båten drar dig ur vattnet, måste den bakre foten tryck skidor mot kraft vattnet. Kombinationen av krafter (push kontra pull) hjälper dig att pop upp ur vattnet.
3.
Kontrollera att båda fötterna sitter ordentligt i skidor. Ta tag i repet skidor och hålla på, handflatorna nedåt. Låt båtens förare att sakta röra sig framåt tills skidor repet är sträckt.
4.
Signal till föraren och spotter när du är redo för båten att accelerera. De flesta förare föredrar "Hit it!" Innan du signal, ta ett djupt andetag och se till dina armar, ben, bål och skidor rep är i linje med skidor. Håll dina muskler tight och klar.
5.
Brace din kropp mot full kraft av båten som accelererar. Använda skidor som en sköld, tryck mot kraften i båten. Din underben och knän är stora stötdämpare. När du trycker något mot kraft, låt båten dra överkroppen framåt. Kombinationen av push and pull dyker din ut kroppen upprätt i vattnet. Det kommer kännas konstigt till en början vara med motsatta krafter på en gång, men du kommer att vänja tekniken med praktik.
6.
Hålla balansen. När du är på vattenytan, är balans viktigaste. Du är på ett plan i stället för två när du slalom skidor. Hela din kropp har att balansera sig på det planet. Använd dina ben och fötter att skifta din vikt. Luta dig inte mycket åt ena eller det andra. Håll knäna lätt böjda , men kroppen upprätt .
7 .
Försök igen . Det kan ta ett försök att få upp , eller det kan ta 50 . Motstå frestelsen att ge upp och be om andra skidorter . När du har byggt upp förtroende , resor in och ut i spåren genom att flytta din kropp och din bakre foten .

tips och varningar


 • handskar med fingrar avskurna kraftigt ökar greppet medan slalom . Handskar förhindrar också förhårdnader bildas på händerna .
 • Nybörjare skidåkare kan föredra att börja med två skidor och släppa en skida när de redan har fått upp på vattnet. Detta är ett bra sätt att lära sig slalom balans.
 • Vissa slalom åkare föredrar att börja med att ta sina bakre foten ur ena hälften-boot och placera foten tillbaka i när de är på toppen av vattnet. Denna teknik fungerar för vissa, men de flesta har bättre lycka med början i vattnet med båda fötterna i stövlarna. Om du har problem att komma upp på en slalom skidor, prova att starta med den bakre foten ut, hänger löst i vattnet.
 • Slalom skidåkare minskar i regel hårdare än dubbelt skidåkare. Du kommer snabbare när du är på bara en skida. Var beredd på att vattnet slår dig runt lite mer.


 • Relaterade artiklar


  hur de ska jaga i Nevada
  hur man identifierar en ladusvalan
  hur man fyller i ett hopp tå slinga
  hur man bygger en enkel öken vindskydd med en poncho eller filt
  hur de ska jaga i Oregon
  hur man ska gå fågelskådning i Florida
  Hur får man en fiskelicens i Arkansas
  hur man ska gå fågelskådning i Louisiana
  hur man köper skoter stövlar
  hur man hittar överst campingplatser State Park i New Jersey