hur de ska jaga vildsvin

hur de ska jaga vildsvin

Vildsvin eller viltlevande svin är perfekta djur för jakt entusiaster att spåra och jaga . Inte bara är de miljömässiga olägenheter som är extremt skadligt för mark , de är också kända för att döda andra vilda djur och husdjur . Om du är redo att uppleva spänningen med vildsvinsjakt , här är några förslag att följa så att du kan ta hem bacon
1 .
Välj en pistol baseras på avståndet du kommer att komma från vildsvin vid jakt det . För nära håll jakt en 0,30 kaliber duger utmärkt . Om jakt på avstånd du kan välja en 0,30-06 .
2 .
Bekanta dig med jakt plats under lågsäsongen . Ta tid att ställa in jakten står och matare . Jakt står att du kan sitta högt upp och ser ner på ditt mål . Fodertråg avstå automatiskt säd under förinställda tider på dygnet under hela lågsäsongen . Detta kommer att locka vilda styrelsen att din plats och skapa en rytm .
3 .
jaga vildsvin i de tidiga morgontimmarna eller sent på kvällen . Vildsvin kommer att lämna sängkläder område på morgonen för att leta efter mat , så dra nytta av dem eftersom de ta sig ner spår . Det samma gäller för natten , eftersom vildsvin kommer att återvända till sina sängar ner samma spår .
4 .
Sikta på vildsvin mitten av axlar för en effektiv döda . Du kan även sikta på halsen , även om detta är ett mindre område och en tuffare skott .
5 .
Ta din döda till en lokal kött processor . Vildsvinskött ställer stora korv och skinka biffar . Du kan också be din processor för att spara huvudet för dig, så du kan få den fylld och monterad att visa upp för dina kompisar .

tips och varningar


 • Sprid lite majs eller korn längs leden eller sökvägen där du är på jakt . Den vildsvin kommer att sluta att äta , så att du en möjlighet för ett skott .
 • Vildsvin har en stor känsla av lukt . Se till att du inte bär cologne eller utvärtes salvor som kan avge en stark lukt när man är ute och jagade .


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar överst campingplatser State Park i Virginia
  hur man bygger en brand
  hur man kan fånga krabbor
  hur man ska gå laxfisket i England
  Hur man använder en swimbait fiskedrag
  hur man vandra förlorade lönnar i Texas
  hur man fyller i en axel hoppa
  hur man startar en community idrottslag
  hur man ändrar Rollerblade lager
  hur man åka skridskor en siffra 8