hur man står upp på två skidor

hur man står upp på två skidor

Innan du kan åka vattenskidor, måste du kunna "komma upp " på ett par skidor och underhålla din hållning i vattnet . Det är inte så lätt som det ser ut , många människor ger upp försöken att åka eftersom de inte kan stå upp
1 .
Justera vattenskidor för att passa dina fötter . De ska sitta tillräckligt hårt så att foten kommer att stanna i mot vattenflödet , men inte så mycket att de inte kommer lossna lätt i en bra WipEout . Du kan antingen lägga skidorna på i båten och hoppa med fötterna först i vattnet eller lägga skidorna på efter att du har angett vattnet .
2.
Placera repet mellan knäna. Handtaget på linan ska vara bekväm i dina händer, oavsett om du föredrar att hålla den vertikalt eller horisontellt. Nybörjare tenderar att ha bättre framgång med det på ett övergripande grepp.
3.
Tuck knäna tätt mot bröstet. Det är nästan en överdriven Tuck som båtens kraft kommer att försöka räta ut dem omedelbart.
4.
Håll skidor parallellt med axlarna med minst 6 inches av spetsarna av vattnet. Det viktiga är att hitta den rätta balansen mellan att låta tips gå under och lutade sig så långt tillbaka för att hålla dem om att du faller över baklänges.
5.
Håll armarna rakt fram med bara en liten böj med armbågarna. Dra hakan ner till bröstet.
6.
Yell "slå den" för att signalera båten förare att starta. "Go" är för likt "Nej" när observatören samtal ta reda på om du är redo. Bo i en huka när båten tar fart. Tryck ner något på fötterna, kom ihåg att titta på skidor tips.
7 .
Låt båten göra jobbet . Båten kommer att dra dig ur den sittande positionen som den drar dig upp ur vattnet . Stå upp som skidorna planet ut på vattnet .


Relaterade artiklar


hur vattenskidor
hur man står upp på två skidor
hur åka vattenskidor på Lake Powell
hur man gör en 180 vändning i längdskidor
hur man får upp på vattenskidor
hur man ändrar från två skidor till en skida