hur man gör en 180 vändning i längdskidor

hur man gör en 180 vändning i längdskidor

Ibland vände sig om längdåkning eller back country skidor kan vara svårt på grund av lös häl, speciellt på brant terräng. Detta kommer att visa det enklaste sättet att vrida 180 med minimal ansträngning. Även kallad en spark tur denna manöver är till hjälp när de vill vända snabbt på ett spår och huvudet åt motsatt håll. Efter lite träning kan det också ske på sluttningar

Du behöver:. .
Balans
Polacker.


1.
Först, placera dina stolpar på båda sidor av dig. Stången på den roterande sidan bör vara bakom dig ger utrymme för dina skidor att svänga. Lyft ski i vilken riktning du vill dyka upp långt nog att baksidan av skidstavar i snön och skidan är vinkelrät mot marken. Till exempel, om din vrida rätt plats höger stolpe något bakom dig när du lyfter din rätt skidor upp och ut sticker ned på skidor i snön.
2.
Håll balansen med dina stavar. Lyft stången på sidan med din vända skidor och placera det bakom dig på den motsatta sidan av din icke-svarvning ski. Gör det som dina skidor faller.
3.
Låt skidor falla, vridbara spetsen runt och bakom dig tills skidorna är parallella och du är böjda Knåda med hälarna nästan lika. Din tips bör ansikte i motsatt riktning. Nästan som balettdansöser böj med fötterna ihop.
4.
Steg med dina andra skidorter när du svänger Orientera dig i den nya riktningen och placera din andra polen ner på din nya sida. Ski på.

Tips och varningar


 • praxis isteg
 • Lita på din stolpar för balans
 • En liten spark kommer att svänga på baksidan av din ski out och placera den framför dig
 • Håll böjda knän för bättre balans


 • Relaterade artiklar


  hur man står upp på två skidor
  hur åka vattenskidor på Lake Powell
  hur man gör en 180 vändning i längdskidor
  hur vattenskidor
  hur man får upp på vattenskidor
  hur man ändrar från två skidor till en skida