hur man ändrar från två skidor till en skida

hur man ändrar från två skidor till en skida

När du har bemästrat vattenskidor på två skidor , skidor på en skida blir en utmaning att erövra . Släppa en skida att gå från två skidor till en skida är en färdighet som gör att en vattenskidåkare till slalom utan svårigheten att få upp på en enda skida

Du behöver : .
Vatten skidor
Båt.
Bogserlinan .


1 .
Lossa bindande för skidor du tänker släppa . Detta gör att din fot att glida lätt ur bindande när du byter från två skidor till en .
2 .
Börja skidåkning på två skidor . Se till att båten föraren drar du på en måttlig fart . Lägre hastigheter gör det ofta lättare att släppa en skida utan att tappa balansen .
3 .
Överför din vikt till SKI att du tänker åka skidor på . Göra överföringen smidigt och långsamt , samtidigt som du håller armarna rakt .
4 .
Lyft foten , hälen först , ur skidan du tänker släppa . När du släpper foten från bindande skidan dras av och lämnas kvar.
5 .
flytta foten du befrias från sjönk skidor till den bakre bindningen av den gemensamma skidor . Flytta snabbt men smidigt . Om du missar bindande med foten , sätta din fot någonstans på baksidan av skidor . När du har fått ditt saldo på en skida , långsamt flytta foten till bindande där det är säkert.
6 .
Skift mesta av din vikt till den bakre foten . Detta ger stabilitet i vattnet medan skidåkning på ena skidan.

tips och varningar


 • Om den turbulens som skapas av propellern gör det svårt att byta från två skidor till en skida , korsa spåren innan förändringen .


 • Relaterade artiklar


  hur man ändrar från två skidor till en skida
  hur åka vattenskidor på Lake Powell
  hur vattenskidor
  hur man gör en 180 vändning i längdskidor
  hur man står upp på två skidor
  hur man får upp på vattenskidor