hur åka vattenskidor på Lake Powell

hur åka vattenskidor på Lake Powell

En av de vackraste konstgjorda sjöar från byggandet av Glen Canyon Dam 1963, är Lake Powell vattnet och naturälskare 's Resort . Vattenskidåkning är speciellt populär eftersom vattnet är så lugnt och det finns så mycket av det. Planera i förväg och forskning dina alternativ och du har en stor erfarenhet vattenskidor
1 .
Bo på husbåt om du vill bo på sjön och hyra en motorbåt . Om du inte vill bo på en husbåt, oavsett anledning, kan du hyra en båt dagligen åka vattenskidor. Båtägare hittar båttillbehör och verkstäder riklig i småbåtshamnar.
2.
Hitta flera vattenskotrar hyra lokaler för att jämföra priser. Beroende på den kvalitet du vill mest kommer att ha liknande priser. De orter och marinor har nästan 300 motorbåtar till hands för uthyrning, men de går fort så att din hyra bokning tidigt.
3.
Planera din vattenskidor tid i förväg. Vissa områden är mycket trafik och inte tillåter vattenskidor så ta reda på var du kommer att få mest skidåkning i.
4.
Läs de regler och förordningar som har en traditionell sjörättsliga regler samt som särskilda tips bara för Lake Powell. Detta är viktigt. Uppskattningsvis sex personer dör varje år från att drunkna vid Lake Powell.
5.
Hyr en kapten om vattenskidor och motorbåt navigering är ny för dig. Detta kommer att vara lite dyr men din erfarenhet kommer att vara väl värt det.


Relaterade artiklar


hur man ändrar från två skidor till en skida
hur man får upp på vattenskidor
hur man gör en 180 vändning i längdskidor
hur man står upp på två skidor
hur åka vattenskidor på Lake Powell
hur vattenskidor