hur man spelar höger engelska pool för nybörjare

hur man spelar höger engelska pool för nybörjare

Höger engelska är ett sätt att träffa köbollen och kontroll där det går efter det träffar poolen bollen, som sätter upp ditt nästa slag. Skjut bollen iväg till centrum av dess högra sida för att skicka det spinning direkt efter det slår boll
1.
Öva med den vita bollen på en i övrigt tom biljardbord. Placera den ett bekvämt avstånd från en stötfångare och strejk den precis till höger om mittpunkten . Experimentera med förslaget förrän du vet hur mycket rätt engelska för att sätta på bollen för att få det resultat du vill .
2 .
Lägg en boll . Använder just engelska , skjuta bollen i boll , sedan titta på när bollen resor .
3 .
Testa din förmåga att läsa engelska genom att försöka skicka den vita bollen till en särskild plats efter den slår i boll .
4 .
Fortsätt att öva tills du är bekväm läsning hur mycket engelska du behöver för att sätta på den vita bollen för att placera den där du vill ha det . Lärande denna färdighet kommer att kraftigt öka din förmåga att rada upp nästa skott .
5 .
Spela en poolspel med er nya kunskaper i engelska för att kontrollera förflyttningar av bollen . Perfekt din nya högra hand engelska kunskaper samtidigt som du spelar .


Relaterade artiklar


hur området klä en kanin
hur du utför huvudet nere i sky diving
hur du väljer ett skärmflygning skola
hur man gör en 360 flip på Tech Deck
hur man styr hastigheten på rullskridskor
hur du vill visa en surfbräda samling
hur man kan kasta med ett spö surfa på en strand
hur att delta bodyboarding tävlingar
hur man installerar en jet ski system ljud
Hur man använder en sele för bergsklättring