Hur man knyter en dubbel slipknot fiskare backup för bergsklättring

Hur man knyter en dubbel slipknot fiskare backup för bergsklättring

Den dubbla fiskare är en slipknot används i klippklättring. Det är en skyddande knut som kommer att hålla dig från att falla om din säkerhet knop Come Undone. Slipknot kommer att glida tills den träffar din sele, då det låser och håller dig från att falla och drabbas av skador. Denna knut är kritiskt för din säkerhet men mycket lätt att bemästra
1.
Linda slutet av repet runt repet du har säkrat under klättringen, skapa en hel slinga. Dra inte detta sträckt mot säkrat repet eftersom du kommer att behöva passera i slutet av repet genom öglan.
2.
Linda slutet av repet runt säkrade rep igen, skapa en andra fullständig slinga direkt under den första. Det ska glida rakt upp mot den första slingan. Återigen, dra inte detta sträckt mot säkrat repet.
3.
Pass slutet av repet genom båda öglorna nerifrån och upp, och säkert den dubbla fiskaren slipknot genom att dra det som tätt som du kan. Detta skapar den knut som kommer att stoppa din anständigt i händelse av en nödsituation .

tips och varningar


 • Practice binda dubbel fiskaren slipknot samtidigt på marken tills du re skickliga . Mitt i ett berg klättra knappast tid att lära sig . Säkra knop är avgörande för din säkerhet .


 • Relaterade artiklar


  hur man hittar lokala vandringsleder
  hur läger i en busstation
  hur man hittar en naken strand i Seattle
  hur man tarp kajak
  hur man använder klämmande för självförsvar
  hur man organiserar en fotboll turnering
  hur man handskas med en blåsa medan du vandrar
  hur id pungråtta bajs
  hur man köper en anpassad shortboard
  hur man köper en Hobie kajak