hur man ska gå kajak

hur man ska gå kajak

Kajakpaddling är en rolig aktivitet vatten kan du njuta med en grupp eller på egen hand . Du kan flyta genom en lugn fridfull eftermiddag på släta vatten eller har en spännande och spännande tid forsränning . Men du väljer att kajak , vidta följande åtgärder för att njuta av en säker och bekväm tid

Du behöver : .
Kayak
Paddla.
Flytväst.
Hjälm (tillval) .


1 .
klä sig korrekt. Fundera på hur varmt eller kallt vatten kommer att vara och klä med förväntningen att bli blöt .
2 .
Samla din utrustning . Du behöver en kajak och paddla , men glöm inte en flytväst för säkerhet och en hjälm om du kajak genom forsar . Ta en vattentät påse om du bär på några värdesaker som en mobiltelefon , bilnycklar eller plånbok på din resa . Om du planerar din resa genom att hyra , bör de kunna ge dig all den utrustning du behöver .
3 .
Hitta en plats där du känner sig bekväm och säker paddling . Nybörjare bör börja på en sjö eller damm där man kan öva olika paddeltag och få in och ur kajaken . Kajak med mer erfarenhet kanske vill ta en tur ner en flod och kanske paddla genom några forsar om du känner dig säker i din kompetens . Expert paddlare vill ha mer av en utmaning genom att ta på några större forsar eller havskajakpaddling i havet .
4 .
Sätt din kajak i vattnet . När du når din kajak plats och är klädd lämpligt , placera din kajak med hälften av den i vattnet och hälften på stranden . När du är i din kajak använda paddeln för att trycka ifrån stranden och i vattnet .
5 .
paddel. Använd din paddel för att driva din kajak och navigera i området .
6 .
Ut ur vattnet . När du är klar , paddla kajaken så långt som möjligt på stranden . När det är i ett stabilt läge , få ur kajaken och dra ut det helt på stranden där du kan tömma allt vatten från insidan .


Relaterade artiklar


hur du docka din båt i en slip
hur man tränar för kajakpaddling VM
hur man köper en våtdräkt
hur man bunny hop på en mountainbike
hur man plocka ut Tubbs snöskor
hur man hittar en ungdom storlek sammansatt båge
hur att delta i rodeo angola fängelse
hur man kan sträcka för mountainbike
Hur man sköter om bergsklättring redskap
hur man klippa dyka säkert