hur man navigerar klass fem forsar

hur man navigerar klass fem forsar

För att navigera Whitewater klass fem forsar måste du först förstå den höga risken . Ungefär 50 dödsfall inträffar varje år i USA på grund av Whitewater olyckor . Klass fem forsar är våldsamma , långa och blockeras , vilket kräver att du är vältränad , har båtliv kunskap och praktiseras i självräddning . När båtliv klass fem forsar , se till att du med en grupp
1 .
Scout din tilltänkta köras innan man börjar . Alla i din båt grupp måste förstå att det är svårt och risker . Om sjön med en flod guide , ägna stor uppmärksamhet åt alla instruktioner .
2 .
Se till att du säkert kan köra en snabb eller simma det innan det . Detta kräver att kunna nå strand eller stoppa innan en farlig körning.
3 .
Har ganska bra paddling färdigheter , inbegripet kunskap om grundläggande strecken , korrigerande vinklar och paddla kontroll . Vara förtrogen med sådan paddelteknik som färjor , skal outs och Eddy varv.
4 .
Observera en av de mest grundläggande överlevnad färdigheter när man kör forsar . Har aldrig stå upp i vatten över vristen djup där det finns en aktuell . Istället , särskilt om nålas , ligga på rygg , höll meter hög mot nedströms .
5 .
Identifiera och undvik silar som nedfallna träd , underskred stenar eller pensel i huvudsak något som gör det möjligt nuvarande för att sopa genom den. Silar kan fästa dig och din båt mot hindret , där vattentrycket är extrem och överväldigande.
6 .
Håll i uppströms slutet av din båt om du kapsejsning och du simmar bra . Det nuvarande kan krossa dig mellan din båt och en sten utan denna manöver . Om komma över farliga forsar ut din båt och simma i säkerhet .
7 .
rulla över på din mage om du kantra i djup och extremt starka forsar . Simma till stranden och försöker använda virvlar eller slackwater att undkomma den nuvarande .

tips och varningar


 • alltid lämna dina Whitewater båtliv planer med någon på land som kan kontakta rädda om du är försenad .
 • Bär alltid flytväst , även om du är en expert simmare . Klass fem forsar kan uttömma det bästa av simmare.
 • Akta underskred bergarter, som har slitits ned under vattenytan. Många dödsfall inträffar från båtfolk att fastna under dem. Det bästa är att stanna platt och så nära ytan som möjligt.


 • Relaterade artiklar


  hur man håller buggar borta när camping
  hur man använder vardagsföremål för självförsvar
  hur de ska jaga Coyotes
  hur man ska gå flugfiske i Florida
  hur man ångra en fast knut
  hur man identifierar en gumboot chiton
  hur man köper en midjeväska
  sig att klättra ett rep
  hur man ska gå hajfiske
  att introducera barnen till popup-camping