hur man får en dykning certifiering

hur man får en dykning certifiering

Grundläggande Dykning är en färdighet som kan vanligen lärt sig i några timmar, men att bli en skicklig dykare tar tid och engagemang. Vissa människor har drivkraften att vända sin kärlek till dykning till en fullfjädrad hobby eller en karriär. För att göra detta måste du dock omfattande utbildning. Dessutom är det nödvändigt att erhålla dykning certifiering som visar din kunskapsnivå

Du behöver:.
Dykutrustning
. Utbildning.


1.
Kontrollera att du uppfyller minimikraven för att erhålla dykning certifiering. Du måste vara minst 15 år för att få Open Water Diver certifikat. Barn i åldrarna 10 och 14 kan ta emot Junior-certifiering. Personer under 10 år kommer inte att vara certifierad.
2.
Planen för ett åtagande på minst en vecka för att få de mest grundläggande certifiering. Det finns en hel del färdigheter du behöver visa kunskaper i, och beroende på ditt schema att du måste delta i undervisningen under loppet av flera dagar.
3.
Räkna med att bli testad på ett antal viktiga färdigheter för att erhålla certifiering. Enkla uppgifter som att rensa vattnet från din mask eller justera din regulator är testade, men mer komplicerade uppgifter såsom gädda dyk eller skenande uppstigning förebyggande testas också.
4.
Fortsätt till Advanced Open Water Scuba Diver När du har fått grundläggande certifiering. Advanced certifiering öppnar en värld av kommersiell dykning för dig, även om du fortfarande behöver mer certifiering om du planerar att vända dykning till en karriär.
5.
Besök Scuba. com att hitta certifiering organ i ditt område, liksom dykning affärer och andra utbildningscentrum som erbjuder möjlighet att bli certifierad (se Resurser nedan). Dessutom har Scuba. com en online skyltfönster som du kan använda för att få någon av den utrustning du behöver , inklusive instruktionsböcker och kompressorer .

tips och varningar


 • De flesta dykning akademier erbjuda utbildning som kulminerar med certifiering i slutet av din utbildning process . Akademierna själva erbjuder inte certifiering , men de ordna certifieringsorgan för att bedöma sina elever .
 • alltid kontrollera med din läkare att din kondition är tillräckligt bra för att hantera de påfrestningar som härrör dykning . Även grundläggande dykning kan vara tröttsamt och fysiskt krävande så det är viktigt att veta, särskilt när du försöker få certifiering, att du är i tillräckligt bra hälsa.


 • Relaterade artiklar


  Hur du ser Roller Derby
  hur man tränar för bergsklättring
  hur du ansluter bete för djuphavsfiske
  Hur man använder en jet ski säkert
  hur man köper dykning fenor
  hur man använder en gunga kick för självförsvar
  hur man kan gå en grottforskning grupp
  hur att delta i rodeo angola fängelse
  Hur man knyter en överhandsknop
  hur man kan planera en veckolång backpacking resa