hur man ska gå bergsklättring i Kina

hur man ska gå bergsklättring i Kina

Kina är en mycket bergig region med spektakulära berg att bestiga över hela landet . Bergsklättring är en gammal tradition . Många andliga människor , till exempel taoistiska eremiter och buddhistiska munkar , skulle bestiga berg att upptäcka upplysning . Många av de heliga bergen i taoister och buddister är tillgängliga för bergsklättrare idag . Läs vidare om hur man ska gå bergsklättring i Kina
1 .
Boka bergsklättring tur genom en agentur , helst en ansedd kinesiskt företag . Lokala kinesiska vet de bästa platserna och kan göra överenskommelser med tjänstemän och även förhandla fram det bästa priset, som är en konstform i Kina . Om en bergsbestigare har föredragit redskap att sätta i Kina kan avancerade behörigheter vara nödvändig .
2 .
Resan till Tibet och Qinghai -platån . Området är känt lokalt som mor till alla Mountains . Det finns mer än 100 toppar på över 19. 000 meter och 44 av dessa är öppna för klättrare . Särskilt tillstånd krävs för att besöka Tibet , men resebyråer kan enkelt göra arrangemangen i förväg . Endast personal kan hantera toppar över 26. 000 meter .
3 .
Välj ett berg för sin naturskönhet för din första bergsklättring äventyr i Kina . Huangshan Mountain , eller Gula berget , i Anhui -provinsen är en av de mest spektakulära . Huangshan Mountain är känd för den branta klippformationer och knotiga tallar ligger ovanför moln-fyllda dalar . Det finns flera passager uppför berget , men anser den östra steg för en maklig fyra timmars klättra till toppen .
4 .
Utforska heliga taoistiska berg av Tai Shan . Tai Shan är hem till 7. 000 steg Stairway to Heaven . Tai Shan är inte bara hemma hos taoistiska gudar , men är en gudom i sig . Berget anses vara en son of Heaven , som kejsarna själva ansågs , och över 70 kejsare kom till berget för att erbjuda böner och respekt .
5 .
Klättra en av Kinas heliga buddhistiska berg . Det finns flera heliga buddhistiska berg med fyra stora heliga berg i de fyra väderstrecken . Pu Tuo Shan i öster , Wu Tai Shan i norr , Emei Shan i väster , och Jiu Hua Shan i söder


Relaterade artiklar


hur till styrka - tåg för bergsklättring
hur man köper en hjälm för bergsklättring
kan sänka en klättrare vid bergsklättring
hur man tränar för bergsklättring
hur man gör en karriär av en bergsklättring hobby
hur man bemästrar syre vid bergsklättring som Babu sherpa
hur man ska gå bergsklättring i Kina
hur man kan nå bergsklättring hållning i kung fu
hur man gör bergsklättring hållning i kung fu
hur man tränar för bergsklättring