hur man köper en hjälm för bergsklättring

hur man köper en hjälm för bergsklättring

En klättring hjälm är en viktig del av din klätterutrustning och kan minska den betydande risken för skallskador i samband med bly fall och stenras
1 .
Se till att du köper en hjälm avsedd för klättring . Bergsklättring hjälmar är konstruerade annorlunda än andra sport hjälmar . De tål påverkan bättre , de är lättare , och de är ventilerande .
2 .
Välj en bekväm hjälm . Den bekväma Hjälmen är den du ska bära mer-och det är den viktigaste egenskapen . Det finns betydande skillnader i hur hjälmar passar varje person .
3 .
Se till att hjälmen du väljer kommer att godta en strålkastare och att du kan få lampan på hjälmen om du räknar med klättring i alpina miljöer eller göra långa klättringar .
4 .
Prova justera funktioner i hjälm . Är de lätta att använda? En lätt justerbar hjälm är en trevlig funktion när du möter förändrade villkor.

tips och varningar


 • Klättring med cykelhjälm är definitivt bättre än att klättra utan hjälm alls , men kom ihåg att cykelhjälmar inte i första hand är avsedda att ta konsekvenserna på toppen eller baksidan av hjälmen som klättring hjälmar .
 • Huvudskador är seriöst företag , och de flesta av dessa skador i klättring kan undvikas genom att bära hjälm . Det kanske inte verkar coolt att bära hjälm , men inte heller dreglar medan i ett vegetativt tillstånd av medvetande .


 • Relaterade artiklar


  hur att förtöja för bergsklättring
  hur man gör bergsklättring hållning i kung fu
  Hur man sköter om bergsklättring redskap
  hur man köper en hjälm för bergsklättring
  Hur man använder en sele för bergsklättring
  hur man kan nå bergsklättring hållning i kung fu
  hur man gör bergsklättring hållning i kung fu
  hur att förtöja medan bergsklättring
  kan sänka en klättrare vid bergsklättring
  hur man gör ett ankare för bergsklättring