hur man gör bergsklättring hållning i kung fu

hur man gör bergsklättring hållning i kung fu

Den bergsklättring hållning liknar den generiska kung fu främre eller framåt hållning vid första anblicken, men det är en separat inställning med ett annat syfte . Många stilar utse bergsklättring hållning som en kvinnas hållning eftersom det hjälper fighter stabiliteten få maximal och kraft från benen

Du behöver : .
Vävtejp


1 <. br >
Börja i en neutral position , till exempel en avslappnad hållning eller till och med en häst hållning . Den bergsklättring inriktningen är ofta används i samband med en uppercut som levereras av den dominerande , eller makt , hand .
2 .
Kliv ut med din dominanta benet . Detta ställningstagande utvecklas en något sänkt och bred , stark bas , så att dina fötter ska sluta ungefär 2 axelbredder isär .
3 .
Placera dominerande fot så att tårna punkt cirka 45 grader inåt Eller halvvägs mellan rakt ut och vinkelrätt från kroppen . Detta ben är positionerade för att skydda ljumskar, och en viss aktiv sin tur hjälper underlätta detta utan att äventyra styrkan i inriktningen .
4 .
Fördela vikten så att dina dominerande benstöd lite mer än hälften ( 60 procent den dominerande benet , 40 procent på den andra) . Böja på knäna för att bibehålla balans och styrka. Huvudet ska vara flera inches lägre än när man står normalt .
5 .
hålla din ryggrad rak , kasta en kort , dominerande hand uppercut och flytta den andra handen i en skyddande position .

tips och varningar


 • För en högerhänt person har rätt behörighet , eller dominanta, sidan.
 • Även ofta betecknas som kvinnans ställning på grund av dess placering på benen för att generera maximal stansning makten kan bergsklättring hållning användas av både män och kvinnor.


 • Relaterade artiklar


  kan sänka en klättrare vid bergsklättring
  Hur man sköter om bergsklättring redskap
  hur att förtöja medan bergsklättring
  hur man gör bergsklättring hållning i kung fu
  Hur man använder en sele för bergsklättring
  hur till styrka - tåg för bergsklättring
  hur att förtöja för bergsklättring
  hur man gör ett ankare för bergsklättring
  hur man gör bergsklättring hållning i kung fu