hur till styrka - tåg för bergsklättring

hur till styrka - tåg för bergsklättring

Det är viktigt att styrka-tåg för bergsklättring . Det är en potentiellt farlig extremsport . Om du inte har makten styrka eller uthållighet styrka att genomföra en stigning kan du hamna i trubbel

Du behöver :
Vikter
. Hävstång .
Rock för att klättra .


1 .
Fokusera på din totala styrka- viktförhållande. Kroppsbyggare är mycket starka , men de har inte klättra bra eftersom de är så tunga . Bra klättrare är starka för sin vikt . Förlora några pounds av kroppsfett faktiskt kan göra dig starkare klättrare än om du fått några pounds av muskler .
2 .
göra massor av pull- ups . Sedan klättrar innebär så mycket att dra , är dina ryggmuskler används mycket . Pull- ups är bra för att utveckla ryggen . Det är alltid bättre att göra några pull- ups korrekt än att fuska på ett gäng av dem . Fokusera på att dra hakan ovanför baren från en död hänga . Gör så många du kan, så vila och göra mer tills du når 30 . Kom ihåg , inget fusk .
3 .
Crunch din väg till en starkare kärna . Magmusklerna används i varje rörelse på berget. Se till att din kärna är stark . Tortyr dig med mage crunches , väcker knä och lyfter benet .
4 .
Squeeze din väg till starkare händer och fingrar. Om du inte kan greppa klippan , du faller . Ta en måttlig storlek i vikt genom fingertopparna , pressa den och lyft den rakt upp . Kasta den i luften och fånga den med fingertopparna på den andra handen . Kasta den fram och tillbaka på detta sätt tills fingrarna skriker av trötthet . Upphävandet bör med fingrarna , inte armarna . Du kan även göra detta med din kroppsvikt medan bergsklättring . Ta en smal avsats med fingertopparna och dra dig upp . Släpp sedan stoppa ditt fall med fingrarna på andra sidan . Se till att du inte faller långt om du missar .
5 .
Glöm inte dina ben , armar och bröst . De används i varje steg av klättring , liksom . Det finns inga svaga punkter på klättrare . Utfall , knäböj och höjer kalv kommer att lägga explosivitet till benen . Lockar och tillägg kommer att hålla dina armar stark . Armhävningar och bänkpress kommer att pumpa bröstet . Kondition är nyckeln till styrketräning för bergsklättring .
6.
vila efter ett träningspass. Det är viktigt att låta kroppen återhämta sig. Vila låter dina muskler att läka och bli starkare. Undvik vikt arbeta för en dag eller två efter lyftet. Var noga med att få några dagars vila innan man börjar på en klippa klättra.

Tips och varningar


 • Bergsklättring är en farlig sport. Utbildning för bergsklättring kan vara farliga, liksom. Var noga med att värma upp och vara på topp fysiskt skick innan utöva själv. Du får inte ha en dålig dag bergsklättring. Konsekvenserna är alltför svår.


 • Relaterade artiklar


  Hur man använder en sele för bergsklättring
  hur man gör ett ankare för bergsklättring
  hur att förtöja för bergsklättring
  Hur man sköter om bergsklättring redskap
  kan sänka en klättrare vid bergsklättring
  hur att förtöja medan bergsklättring
  hur till styrka - tåg för bergsklättring