Hur pil och båge arbete?

Hur pil och båge arbete?

Du behöver : .
Sturdy shoesHatWater bottleTrail mapSunscreenBug spraySnacksWhistleCell phoneSmall förbandslåda

dödligt vapen

Pilbågar och pilar kan stå för över hundratusentals dödsfall i historien , anor från BC dagar . Egyptierna använde dem i arméer i kriget mot perserna. Den kinesiska armén försett sina soldater med sig omkring 500 f. Kr. De infödda amerikanerna utnyttjade bågar och pilar under fransk-indianska kriget i början av 1800-talet .

pilbåge Basics

Den grundläggande pilbåge inrätta består av en böjd bit flexibla trä , en sträckt snöre eller rep bundet på varje ände av bågen , och en lättare träbit med en vass spets för att fungera som pilen . En bågskytt , som använder en pilbåge , skulle sätta ett snäpp stor nog att rymma repet i slutet av pilen med spetsen vänd framåt . Skogen för bågen skulle behöva vara ganska flexibel , men ändå stark . Bågskytten skulle behöva den för att vara stark nog att stå emot en genomsnittlig kraft av 80 pounds dra tillbaka det utan att brista. Pilar är generellt utformade för att ha 60 % av vikten i fronten för extra hastighet , med ryggen är lättare och fast med fenor för att hålla den rakt under flygning .

Skytte pil och båge

Håll bågen i ena handen, skulle Bågskytten fånga hack pilen på strängen med den andra handen. Han skulle hålla bågen rakt framför honom och dra stavar pilen tillbaka och bredvid hans öra, att hålla pilen stadigt. När skytten var färdig, skulle han släpper pilen och se den köra upp till 225 miles per timme, beroende på vilken typ av båge.

Varianter av pil och båge

Den moderna pilbåge inrättas kan göras av många olika material. De flesta nya bågar är tillverkade av kolfiber med trissor i vardera änden för att göra det lättare för skytten. Recurve bågar har ytterligare kurvor som vetter ut på ändarna där strängen är fäst, lägga mer energi i ett mindre utrymme.
armborst har mindre noggrannhet räckvidd än traditionella bågar, men det finns nästan ingen mängd av styrka som krävs för att sparka dem eftersom de är till stor del mekaniskt. Armborst hålls med en hand och är inte mycket längre än en människas underarm. Pilen ligger i en speciell axel som liknar ett gevär handtag. Bågen delen är horisontell, därav "cross" namn. När avtryckaren trycks in, är pilen sparken.


Relaterade artiklar


hur man filé en havskatt
hur man byter nitade hjul
hur man gör en hemmagjord läger spis
hur man cykla i stan
Hur man knyter båtar till en brygga vid kraftiga vindar
hur man får vatten i Big Bend , texas
hur man gör kalkon samtal
Tips för camping med baby
hur man rengör sovsäckar
hur korrekt cinch en sadel