hur till lägret med en hipster

hur till lägret med en hipster

Så du vill campa, och din hipster är inte i den. Följ dessa enkla steg för att säkerställa kul är hade de flesta

Du behöver : .
Camping leveranser
Hipster leveranser .
Billig öl .
En hipster .


1 .
Du måste övertyga hipster att campa . Detta är ingen lätt bedrift . Men det kan göras med en blixtsnabb försäljning beck teknik . Först försäkra hipster att camping är det mest ironiska sätt han kan spendera sin helg . Spela upp den gröna och hållbara aspekter på camping . Och slutligen , vifta med en PBR under näsan tills billig öl ångor sippra in i hans hjärna . När hipster acquiesces kan du belöna honom med öl , och lovar det finns många fler där som kom från .
2 .
Välj en campingplats inom två timmars bilresa från staden . Hipsters blir nervös om de venture för långt från sina städer komfortzoner . Helst ska campingplatsen har stora och rena badrum . Dusch områden är bäst, eftersom hipsters ofta tillbringar timmar putsar att uppnå den perfekta "just- platta -i-från-den-rännstenen utseende .
3 .
Hipsters är oroliga i naturen. Försäkra deras bekvämlighet genom att utnyttja den bästa möjliga leveranser . Air madrasser, filtar och kuddar är en fin touch . Bring livets goda-en fransk press är avgörande . Välj massor av vegetarisk mat alternativ för kräsna hipster . Och naturligtvis , inte snåla på PBR /High Life /billig öl som de själva väljer .
4 .
Låt hipster att föra sin iPod och har medföljande högtalare . En hipster som ansvarar för musiken är en glad hipster . Klaga inte om Sparklehorse .
5 .
Gör inte narr av hipster för att bära chuckar och skinny jeans hela helgen . De vet inte bättre .
6 .
Om hipster är din pojkvän eller flickvän , ge dem massor av kärlek . Med några timmar borde stänga dem .

tips och varningar


 • en nypa , om en hipster börjar klaga , be honom berätta om sin minst favorit filmer och musik. Igen.
 • Campingplatser ofta har noll mottagning mobiltelefon . Det kan vara bäst att hålla inne med denna information från hipster före den stora helgen . Och fungera som förvånad och förbannad som de gör när de får veta .


 • Relaterade artiklar


  hur du väljer kläder att göra en midja ser smal
  sig att rida hästar i Michigan
  Hur man sköter om crabbing verktyg och fällor
  hur man fixar en bra pump
  hur man filé en Striper
  hur man gör utemöbler
  hur man gör en heelside railstand på skateboard
  hur man korrekt rack pool bollar
  hur man kan fånga kungsfisk på fluga
  hur man bygger en igloo