hur man gör en blåsrör

hur man gör en blåsrör

Blåspistoler har en speciell sorts charm-de innebär en djungel kunniga jakt tapperhet, som du får med all sannolikhet inte har. Men en del av sin charm kommer från deras enkelhet, som enkelt kan överföras med lite mer än några armbåge fett och en resa till den lokala järnhandeln

Du behöver:.
Mässing /PVC-slangar
. Bågfil.
Sandpapper /slipmaskin.
Munstycket.
Laser penna, färg, rem (tillval).


1.
Secure en lång längd (5 fot eller mer) av 1/2-tums bred mässing eller PVC-slangar. Se till att slangen inte har några böjar, veck eller sprickor som kan störa prestanda.
2.
Kapa röret till lämplig längd. Längre rör trots att de erbjuder större noggrannhet och hastighet, kräver en förhållandevis större lungkapacitet. Traditionella blåsa kanoner nådde ofta längder om 5 eller 6 fot, men 4 fot kan fungera bra för unpracticed användaren.
3.
Jämna skurna kanter röret med sandpapper eller en kvarn.
4.
Lägg till ett munstycke. Detta kommer att möjliggöra en större tätning när blåser och traditionella blåspistoler ofta lekte ett munstycke anpassad till användaren. Välj något ur beslaget avsnittet på din lokala järnaffär, som passar i slangen.
5.
Lägg sista handen. Du kan tejpa på en laser penna till din pistol som en primitiv syn, lägg ett lager färg eller sätta på en rem för att båda ändar för att möjliggöra för enkel transport.


Relaterade artiklar


hur man troll för fisk
hur man ska bekämpa en björn
hur man utjämna en klippklättring ankare utan kvistar
hur man installerar ett kikarsikte
hur man gör en tung ledare tull stål
hur man gör en lista för campingutrustning
hur man gör en snöskoter säkerhetskontroll
hur man har ett barn säker ridning
hur man gör en bra spratt
hur man använder ett kikarsikte