störningar regler baseboll

störningar regler baseboll

Det finns fyra regler störning som erkänns och verkställs av Major League Baseball Association. Dessa regler omfattar både defensiva och offensiva pjäser och i alla fyra av de spelar om störningar kallas, är bollen död. The Great American Pastime har många regler och förordningar som hjälper spelet smidigt och störningar reglerna är ett exempel.

Spectator Interference

När en åskådare i publiken stör spela antingen genom att nå ut och röra levande boll, springa ut på till basebollplanen under spel eller stör levande boll eller bor spela i alla fall, en åskådare störningar kallas.

Stötande Interference

En bas löpare måste försöka undvika till varje pris en infielder som försöker fånga en pop-up eller malda bollen. Om löparen kontaktar Fielder är löpare ute på störningar. I denna situation om störningar kallas bollen är död och alla löpare på bas tillbaka till föregående utgår de ockuperade under den senaste planen.

Defensiv Interference

En defensiv störningar skulle uppstå om en Fielder hindras smeten förmåga att slå en lägrade boll. Detta omfattar även inblandning från Catcher. Catcher inblandning uppstår när catcher når fram till fånga planen och torped är slagträ i kontakt med den catcherns handsken som han gungar.

Skiljedomarens Interference

Det finns två typer av domarens inblandning. Den första typen av domarens störningar kan uppstå om domaren hindrar eller försvårar Pitcher's kasta eller catcher förmåga att fånga bollen i målet att det skulle förhindra en stulen bas. Den andra typen av domarens inblandning är om det levande, bollen ska slå en domare innan de passerar en Fielder, i verkligt lekplats. I båda fallen av domarens inblandning bollen är proklamerade död och pjäsen gjort under.


Relaterade artiklar


hur du ställer in en fantasi baseboll ligan
hur man transportera en kajak säkert
hur man bunt för en träff (baseboll)
störningar regler baseboll
hur man kan fånga fisk i en sjö
hur har baseboll regler förändrats över tid?
skador som orsakas av trasiga basebollträn
hur man kan fånga bluefish
hur man kan minska segel medan sailboating
hur man kan skala en fisk