hur har baseboll regler förändrats över tid?

hur har baseboll regler förändrats över tid?

Reglerna för Major League Baseball har utvecklats kontinuerligt från starten av National League 1876 och den amerikanska 1903. Modern fans skulle knappast känna igen spelet i dess ursprungliga form, eftersom regeländringar har format det under årens lopp

Historia

Vid ett tillfälle, en batted boll fångas på en studs var en ut och stadsområden kan begära bollen vid önskad höjd medan vadd. År 1900 hade spelet förvandlats till en nära fax till sin nuvarande version genom regeländringar.

Effekter

År 1921 fastställde Major League Baseball att kasta en spitball, där en pitcher medvetet sätter ett främmande ämne på bollen, inte längre skulle vara lagliga. Detta var i direkt relation till döden för Cleveland shortstop Ray Chapman, slog och dödad av en pitch kastas av spitball pitcher Carl Mays i augusti 1920.

Bort Handskar

Före 1954, lämnade många fielders sina handskar på fältet samtidigt som vadd, sätta tillbaka dem när de återvände till sina positioner. År 1954 hindrade en ny regel detta inte inträffar längre.

Utsedda torped

Den utsedda torped, som antogs av American League för 1973 säsongen, var en regel som syftar till att få fler brott till sporten. Kannan inte längre batted, med en mycket bättre torped som har en plats i laguppställningen istället -. Scenario National League vägrade att acceptera

Replay

Användningen av TV-reprisen att se om batted bollar var hem går eller rättvis eller illaluktande bollar blev en regel i 2008.


Relaterade artiklar


hur man kan fånga fisk i en sjö
hur man kan skala en fisk
skador som orsakas av trasiga basebollträn
hur man bunt för en träff (baseboll)
hur du ställer in en fantasi baseboll ligan
hur man kan minska segel medan sailboating
störningar regler baseboll
hur man kan fånga bluefish
hur har baseboll regler förändrats över tid?
hur man transportera en kajak säkert