hur du ställer in en fantasi baseboll ligan

hur du ställer in en fantasi baseboll ligan

Fantasy baseball är ett spel där deltagarna få poäng för den statistik som uppnåtts på området genom att Major League Baseball spelare. Spelare, även känd som chefer, utkast och leda ett team av spelare och göra tillägg och subtraktion till deras laguppställning via handel och en fri agent pool för att sätta sitt lag i stånd att tjäna mest möjliga poäng. Många webbplatser på det fria internet erbjuder fantasi baseboll ligor som är enkel att installera

Du behöver:.
Dator

Konfigurera en Fantasy Baseball League


1.
Välj en plattform. Flera webbplatser erbjuder både gratis och avgiftsbelagda ligor som du kan ställa upp. Områden omfattar ESPN. com, Yahoo, CBS Sportsline och MLB. com. Även presentationen och Val variera något från plats till plats, grunderna i spelet är desamma.
2.
Välj din liga format. Fantasy baseball kan spelas i två olika format, grillspett och head-to-head. I grillspettet fantasi baseboll, är lag rangordnas av poäng dagligen baserat på resultatet för sina spelare. I en head-to-head format, har lag torget utanför varje vecka mot en enda motståndare och vem som har flest poäng i slutet av veckan vinner. Ställningar är då baserat på vinst-förlust-poster.
3.
Välj din statistik. När du startar ligan, kan du välja vilka statistik spelare kommer att ackumuleras som lag i din liga kommer att gynnas. Statistik kan väljas för kannor och smetar.
4.
Bjud in vänner. När din liga formatet och statistik har valts är det dags att bjuda in spelare. De flesta plattformar har program där du kan skicka e-post ligan information till dina vänner. Du kan också göra din liga en "offentlig" ligan kan varpå spelare från hela världen ansluter sig.

Tips och varningar


 • ligorna är mycket anpassningsbara. Ta dig tid att se över alternativen för din liga medan du ställer upp det så det fungerar bäst för dig och dina kolleger ligan.


 • Relaterade artiklar


  hur man bunt för en träff (baseboll)
  hur du ställer in en fantasi baseboll ligan
  hur man kan skala en fisk
  hur har baseboll regler förändrats över tid?
  hur man kan minska segel medan sailboating
  hur man kan fånga bluefish
  störningar regler baseboll
  skador som orsakas av trasiga basebollträn
  hur man kan fånga fisk i en sjö
  hur man transportera en kajak säkert