hur man undviker basket NCAA March Madness fyra sista fästen

hur man undviker basket NCAA March Madness fyra sista fästen

Om omnämnandet av mars Madness gör dig arg , det är kanske dags att hitta ett sätt att undvika alla de fyra sista fästena av NCAA basket för dig . Inte alla har denna omgång pulserande ljud av en basket som träffar golvet . Vissa människor föraktar ett spel som innebär nära tresiffriga poäng . Om du är bland de som inte kan vänta tills mars Madness är över varje år , här är sätt att undvika det

Du behöver : .
Television
En bra bok.
En solig dag .
En trevlig leende .
En ursäkt att sluta .


1 .
När basket eller omnämnande av basket visas på tv , helt enkelt stänga av den . Detta kommer att innebära undvika sport del av kvällsnyheterna. Låt tv-tittandet till basket älskare under mars månad.
2 .
Flash ett vänligt leende och helt enkelt säga att du måste lämna rummet när omnämnandet av basket kommer upp i samtal . Sedan , gå ut och njuta av det vackra vårvädret att de fast i tv och dator för att ta reda dagliga basket statistik kommer inte att åtnjuta tills March Madness har upphört .
3 .
Ta ett djupt andetag och njuta av att läsa en god bok , trädgårdsarbete , ta en promenad , bön , etc. Vad det än är som ger lycka och frid till er , gör det medan andra på något sätt hitta lugn och avkoppling i form av en boll studsar fram och tillbaka och in i nät .
4 .
Vet att denna galenskap inte varar för evigt , även om det ofta går förbi mars . Snart kan du njuta av basket-älskande vänner " bolaget ännu en gång.

tips och varningar


 • vara trevlig och inte oförskämd i ditt val att inte delta i March Madness .
 • vet att alla goda ting kommer till ett slut , och så kommer mars Madness .


 • Relaterade artiklar


  hur gör mål parentes i basket
  olympics basketlag konkurrensreglerna
  regler för basket i OS
  enhjuling basket information
  basket fäste definition
  historien om konsoler college basket
  hur man undviker basket NCAA March Madness fyra sista fästen
  hur man köper Sixers basket biljetter
  njuta en baseball baklucka
  Hur man väljer basket fyra sista