hur man köper Sixers basket biljetter

hur man köper Sixers basket biljetter

Philadelphia 76ers är professionella basketlag i National Basketball Association . De är en medlem av Eastern Conference : s Atlantic Division och de spelar sina matcher i Wachovia Center . Going till ett spel kan vara en natt av spänning för en dag , familjen eller helt enkelt om du är ett fan av basket eller Sixers
1 .
Bestäm om du vill ha biljetter till ett enda spel eller biljetter säsong . Att bli en av säsongsbiljetter innehavaren skulle ge dig tillträde till många eller alla av lagets hemmamatcher för en något rabatterat pris per spel . Single-spel biljetter är bra för ett spel . Dessutom köper ett stort antal biljetter till ett enda spel som normalt kommer med en rabatt , särskilt om du köper mer än 10 åt gången.
2 .
Bestäm var du vill sitta . Biljettpriset kommer att bero på detta , och Wachovia Center har fem olika nivåer , allt från de billigaste platserna högst upp i arenan --- det " näsblod " --- ner till de dyraste platserna --- den " courtside " säten .
3 .
Det finns tre huvudsakliga sätt att köpa en biljett till ett spel . Den första är att ringa Wachovia Center biljettkassa, (215 ) 339-7676 .
4 .
andra sättet skulle vara att gå till kassan på Wachovia Center och köpa en biljett . Lådan Kontoret ligger på 3601 South Broad Street i Philadelphia .
5 .
Det tredje alternativet är Philadelphia 76ers webbplats . Där kan du välja vilket spel du skulle vilja se och klicka på " biljetter " för att få information om deras tillgänglighet. Du kan sedan köpa biljetter online med ett betal-eller kreditkort . Du kan sedan välja om du vill skriva ut din biljett hemma , få dem levererade eller hämta dem på Wachovia Center biljettkassan .

tips och varningar


 • Vissa spel Men , kommer att säljas ut . Men online-biljett mäklare som StubHub. com tillåta biljett innehavarna att sälja sina biljetter . Medan priset kan vara högre än det faktiska försäljningspriset , men det kommer att få dig in i spelet .
 • Akta dig för scalpers sälja förfalskade biljetter utanför arenan natten av spelet .


 • Relaterade artiklar


  historien om konsoler college basket
  hur man köper Sixers basket biljetter
  NCAA kvinnor basket historia
  Hur man väljer basket fyra sista
  njuta en baseball baklucka
  regler för basket i OS