hur man får bra i basket snabb

hur man får bra i basket snabb

Är du trött på att vara den sista personen plockade under spel pickup basket. Vill du dubbla dina poäng per match i genomsnitt under en kort tid och läst på

Du behöver:. .
Baskettball


1
bästa sättet att få bra är att komma upp med en övning för att göra troget varje dag. En god man skulle vara att börja med 10 låg ups med vänster hand, låg 10 ups med din högra hand. Lägg upp enligt det mål med vänster hand 10 gånger och sedan gå till din högra hand 10 gånger. Nästa skjuta 10 skott utanför ryggstöd på vänster sida och sedan 10 skott utanför ryggstöd på höger sida. Nästa skjuta 20 skott från 3 punkt linje. Efter att skjuta 50 vända hoppa skott, och 50 3 tips från olika platser för att ta hand om ditt skytte övningar.
2.
Nu ska vi försöka vinna dribbling hastighet. Markera ett avstånd av ca 50 meter någonstans och dribbla mellan benen på ditt märke och tillbaka. Nu dribbla bakom ryggen till märket och tillbaka. nu springa och gå runt till baksidan på vänster sida och runt tillbaka till höger sida. Nu sitter ner på en betongplatta och försöker dribbla bollen med låga utan att förlora bollen i ca 2 minuter.
3 .
Nu till arbetet på enheten praktiken skära av hålet snabbt och försöka införliva crossovers och snurrar i enheten går med full fart . Detta kommer att förbättra din förmåga att skära i hålet . Efter ord övningskörning i hålet utan en boll bara uppmärksamma ditt formulär . När du rusa mot målet att försöka smälla plankan detta kommer att stärka din fotarbete och benen .

tips och varningar


 • Kom ihåg att öva varje dag .


 • Relaterade artiklar


  Hur man väljer basket fyra sista
  regler för basket i OS
  hur gör mål parentes i basket
  basket fäste definition
  enhjuling basket information
  Spelregler för Horse ( en basketmatch )
  hur man köper Sixers basket biljetter
  njuta en baseball baklucka
  hur man spelar tennis basket
  hur man undviker basket NCAA March Madness fyra sista fästen