hur gör mål parentes i basket

hur gör mål parentes i basket

Under mäns och kvinnors NCAA turneringar, tävlingar många människor värd att se vem exakt kan förutsäga resultatet av spelen. Hejar på det lag du valde att vinna lägger en annan del av spänning till spel . Det finns många sätt att inrätta ett poängsystem , men en väl organiserad plan räcker långt
1 .
Bered en serie parentes för alla som deltar i tävlingen . Det finns många webbplatser som erbjuder utskrivbar parentes . Se till att fästena är tryckta i hög kvalitet för att göra det enkelt för alla att läsa lagnamn .
2 .
Design ett poängsystem som ger poäng för varje spel förutspådde korrekt . Undvik att ha ett system som drar ifrån poäng för att förlora en match , eftersom det skulle skapa förvirring och göra det svårare att betyg . Lägga bonusar som exakt förutspå upprör kunde lägga till ytterligare ett spännande inslag . Se till att du ökar poängvärde eftersom turneringen går vidare-en poäng för runda ett , två poäng för runda två och så vidare . Du kanske vill fördubbla värdet för varje efterföljande omgång . Ökad punkt värden kommer att hjälpa skilja de tävlande och undvika band på slutet. Inkludera en Utslagsfrågan , som förutspår poängen för mästerskapen .
3 .
Ge vinkeljärnen med poängsystem instruktioner till varje tävlande . Se till att du göra detta snabbt att ge tävlande tillräckligt med tid att fylla i dem . Också ange en tidsgräns för när parentes måste returneras till dig .
4 .
Skriv ut en tom hållare för dig att fylla i vinnarna som spelen spelas . Du kan använda denna konsol för att hjälpa poäng alla konsoler .
5 .
Circle spel förutspådde korrekt och stryka spel förutspådde felaktigt . När en omgång är klar , stämmer det antal cirklar , multiplicera den siffran med värdet av en korrekt spel i den rundan och skriva det numret ovan runt på varje konsol . Till exempel , om den andra omgången punkt värde är två och en tävlande tar åtta matcher rätt , skulle han få 16 poäng (två gånger åtta ) för den omgången. När alla ronder är klara , lägg summorna ihop för att avgöra vinnaren .


Relaterade artiklar


Hur man väljer basket fyra sista
olympics basketlag konkurrensreglerna
NCAA kvinnor basket historia
enhjuling basket information
basket fäste definition
regler för basket i OS
hur man köper Sixers basket biljetter
njuta en baseball baklucka
historien om konsoler college basket
hur gör mål parentes i basket