enhjuling basket information

enhjuling basket information

Enhjulingar har en passionerad grupp entusiaster ryttare som har kombinerat enhjulingar med basket

IUL Regler

Den internationella unicycling federationen har skapat en officiell ligan och internationella regler för sporten i allmänhet enligt de regler för basket med smärre förändringar , inbegripet användning av plast pedaler att vakta spelarnas smalbenen .

Olagligt Flyttar

En olaglig röra sig i enhjuling basket är att bli en " off- site spelare " genom att spela bort enhjuling . Kontakt mellan enhjuling och bollen är förbjudet .

Inkast

En spelare kastar bollen i spel helt kan monteras på enhjuling . Annars kan de vara i preparat som skall monteras med ena foten på golvet och en på en pedal

Framsteg Regler

Undantag traditionell basket dribbling tillämpas i enhjuling basket om en spelare är orörlig eller framåt genom att balansera , vrida eller tomgång på enhjuling . En fortskrider spelare som fångar bollen kan inaktiv tre gånger innan nästa drag.

Dribblingar Regler

Regeln om dubbel dribbling gäller inte om inte är i rörelse och spelaren håller bollen i 5 sekunder eller mindre innan du kastar den till en lagkamrat . En spelare kan inte göra en sammanhängande dribbla om inte bollen vidrört en annan spelare , eller det andra lagets korg eller ryggstöd .


Relaterade artiklar


historien om konsoler college basket
NCAA kvinnor basket historia
hur man köper Sixers basket biljetter
regler för basket i OS
Hur man väljer basket fyra sista
njuta en baseball baklucka
enhjuling basket information