njuta en baseball baklucka

njuta en baseball baklucka

Många människor tänker på fotboll när de hör talas om bakluckor. Faktum är att du kan ha en baklucka för alla sportevenemang. Med olika sporter, dock kommit olika typer av bakluckor. Här är hur du kan njuta av en baseball bakluckan
1.
Klä på dig ordentligt för ett baseball bakluckan. Chansen är din baseboll baklucka kommer att bli en betydligt varmare igen än en konventionell baklucka. Lägg till att tillsammans med det faktum att din baklucka kommer att på parkeringsplatsen utanför ungefärlig och du kommer förmodligen vill bära ett par shorts och en t-shirt till din baseboll bakluckan.
2.

Ta rikligt med kallt andra drycker än alkoholhaltiga drycker. Eftersom det kommer bli varmt under din baseboll bakluckan, du torkar snabbare än normalt. Några flaskor vatten kan räcka långt för att se till att du håller dig hydratiserad under din baseboll bakluckan.
3.
Tillaga mat förknippas med sommar på er baseball bakluckan. Som kliché det än kan låta, gör ingenting en baseball bakluckan bra som korv och hamburgare. Se till att du får grilla på din baseball bakluckan innan tillagning dessa livsmedel, dock.
4.
Ta med en kylare fylld med andra bra sommar mat. Eftersom det är varmt ute, vill du inte spendera dina eftermiddag framför en het grill. Potatissallad är ett exempel på en stor picknick mat som fyller också. Det finns gott om olika typer av potatissallad som du kan antingen göra eller köpa på din lokala affär.
5.
Plan baklucka spel det kommer inte att bära ut dig. Återigen, att bidra till att förhindra att du och dina gäster från överhettning. Vänd kopp eller Beer Pong är lätt att dricka spel du kan spela på en baklucka och de inte heller ta mycket energi att spela.
6.
Ta gott om stolar för dig och dina gäster under en baseboll bakluckan. När maten har tillagats, det är skönt att ha en plats och njuta av en hamburgare, hund och en öl, medan vi låter solen skina ner på dig. Du kan också slå på bilradion eller ta en liten batteridriven radio och lyssna på lite musik eller en pregame visa innan du beger dig in i ungefärlig.
 Relaterade artiklar


regler för basket i OS
njuta en baseball baklucka
Hur man väljer basket fyra sista
NCAA kvinnor basket historia
historien om konsoler college basket