Hur man väljer basket fyra sista

Hur man väljer basket fyra sista

Med det faktum att March Madness är äntligen här , och kommer runt varje år , och att det finns stora summor pengar som byter ägare genom att satsa på de fyra sista , individuella matcher i turneringen , och satsa på vilket lag som kommer att bli den . eventuella mästare , lönar det sig att utveckla ett system för att plocka basket vinnare på högskolenivå

Du behöver :
system , dator , björnbär , vadslagning programvara
. .


1 .
Det är visserligen sant att det finns alltid Askungen berättelser som äger rum i NCAA Tournament tid där underdog basket slår högre betyg lag och flyttar oväntat djupare in i basket talang , oftast de bättre lagen i turneringen gå framåt och så småningom spela mot varandra någon gång att avgöra vem som går till Final Four och sist vinner Final Four . Med detta i åtanke , alltid positiv åtminstone tidigt i parentes att antalet 1 seedade lag kommer att slå nummer 16 seedade lag .
2 .
Research . Eftersom turneringen fortskrider, är det oftast en bra satsning som du kommer att stöta på en 6 v 11 spel eller en 8 v 9 Matchup , som är de tuffaste basketmatcher att plocka då dessa är två jämnt matchade lag . Forskningen kommer undercover faktorer såsom skador , spela de senaste tio tävlingar , hur ett lag spelar mot detta brott eller som defensiva system , och hur långt ett lag är borta från hemmet . Genom att forska och upptäcka de mest fakta om både jämnt matchade lag dina chanser att lyckas går vägen upp .
3 .
Objektivitet . Även om vi brukar dra för vårt favoritlag college basket att vinna i den stora dans , att plocka de fyra sista korrekt vi måste lära oss att lämna vår känslomässiga band vid ytterdörren . Så när din alma mater spelar ett bättre lag , och vi hoppas att vår skola vinner får vi inte satsa det resultatet, eftersom det kommer att skruva upp våra konsoler och få oss att förlora .
4 .
Sök upp en expert på college basket . Eftersom det är praktiskt taget omöjligt att veta all information om alla lag i den stora dans, är det mycket positivt att fråga råd från en college basket knarkare eller gå online och Google basket och konferenser som du känner kommer att vara i turneringen . Börja söka upp expertråd före slutet av den ordinarie säsongen konferensen spela, eftersom de bästa lagen i varje större konferens kommer naturligtvis att göra den stora dansen så börjar faktainsamling på skon ins första och avslutas med det sena tillägg . Det finns flera spelsajter som också erbjuder empiriska data för att hjälpa till med din basket plockar .

tips och varningar


 • Tur är inblandade


 • Relaterade artiklar


  NCAA kvinnor basket historia
  historien om konsoler college basket
  regler för basket i OS
  vinnande team fantasi basket
  Hur man väljer basket fyra sista