hur man försvara i fotboll

hur man försvara i fotboll

Försvar i Fotboll är hårt men kan göras effektivt genom att följa de råd som ges i denna artikel. De flesta coacher kommer att säga att ett bra försvar är ett bra anfall . Vad de ska säga är att ett bra anfall börjar med ett bra försvar
 


 

1 .
försvarar i Soccer kräver att varje försvarare att veta sin position . Den målvakten är den viktigaste och mest värdefulla defensiv verktyg inte bara för att de kan använda sina händer men eftersom de är det sista som står i vägen för bollen och lagets mål . Om du är målvakten du behöver använda dig röst direkt ditt försvar för att på bästa sätt hjälpa dig från att låta ett mål ta sig förbi dig . Kom tillbaka , som att markera , vilket sätt att flytta , skjuta upp , Keeper 's boll , är alla kommandon du måste ropa så att dina lagkamrater vet att du har kontroll och kan se vad som behöver göras .
2 .
Om din vänster eller höger försvarare du behöver använda den out of bounds linje att styra motståndarlaget där du vill ha dem. Ge snabb spelare en kudde men steg upp och alltid trycket bollen när du kan . Använd andra försvarare att dubbla team och vet var din offensiva spelare är när du får bollen . Din övergå till mittfältet eller framåt oftast avgör framgången för ditt lag . Prova att spela på fötter eller i öppna utrymmen . Genom bollar och over the top bollarna är effektiva metoder som går , men kräver skicklighet .
3 .
Läs varje spelare och få deras svagare fot . De flesta spelare vilja gå en väg oftare och du bör försöka styra dem till deras svagare sida . Detta gör att du ha en större chans att stoppa dem om man antar att den svagare sidan innebär att de kommer att ha mindre bollkontroll . Force spelare att sparka och gå med sin vänstra fot om de är övervägande rätt fot eller rätt om de lämnas foten .
4 .
Bra Fotboll försvarare inte hugg på bollen men snarare själva kan vara tillräckligt nära för att fånga eller sparka bollen ut i säkerhet . Huggande på bollen kommer att orsaka din kropp att bli ur balans och om du missar bollen den motstående brottet kommer sannolikt nu har flera steg på dig och att kunna föra upp området eller har ett skott på mål . Förväntan är också en stor del försvar , att se när en spelare telegrafer ett pass eller visar med sin kropp rörelse om vad de ska göra .
 

tips och varningar


 

  • Titta på motståndarna bröstet och försöka att inte fokusera på vad de gör med sina fötter , huvud eller axlar . Alla dessa andra indikatorer är vad bra offensiv spelare använder till falska ut försvararna .


Relaterade artiklar


sydney fotbollsstadion fakta
Fotbolls VM historia
Hur du ser på fotbolls-VM för gratis på nätet
hur man försvara i fotboll
information om fotbollslagen inför VM
gymnasiet fotboll all- star team