hur man väljer ett kikarsikte för ditt jaktgevär

hur man väljer ett kikarsikte för ditt jaktgevär

Detta är en kortversion av att välja lämplig kikarsiktet förstoring för ditt jaktgevär
1.
Idag har de flesta jaktgevär har någon typ av kikarsikte. Detta gör att jägare med mindre än perfekt syn förmågan att fokusera på en ren skott på målet.
2.
Genomsnittliga Deer Hunter använder ett 3-9x40 kikarsikte, eftersom 3x makt är tillräckligt låg för lätta Transmission och tillräckligt brett synfält för att fortfarande göra dessa närbilder, medan 9xpower ger dig förstoring för längre slag. Du vill också multicoated linser, de minskar bländning och förlust av ljus på grund av reflexer.
3.
Turkiet jakt med ett kikarsikte monteras på din hagelbössa eller muzzleloader är en annan ras. Du ofta har kort räckvidd skott, låg effekt till exempel en fast 2x eller 2-7 makt är ganska standard, kanske till och med en 3-9x på din muzzleloader. 2xpower betyder 2 gånger normal syn, 3x betyder 3 gånger och så vidare.

Tips och varningar


 • När du har valt en räckvidd vara säker den är rätt monterad som låg så bekvämt och säkert. Sedan boresight din räckvidd innan du försöker syn ditt gevär i, kommer detta göra så att korrekt syn i ditt gevär.


 • Relaterade artiklar


  hur man väljer ett kikarsikte för ditt jaktgevär
  hur man filé en Gädda - perfekt
  woodsball tips för nybörjare
  Hur våtdräkter arbete?
  om älgjakten fördelar för livsmiljöer