ras utrustning checklista för lopp Street Bike

ras utrustning checklista för lopp Street Bike

Motorcykel racing är en höghastighetsanslutning sport som också kan bli mycket farlig. Närheten som ryttare positionera sig till varandra kan leda till fruktansvärda krascher. För att skydda sig själva, ryttare bära utrustning som kan innehålla hjälm, skyddande kuddar och andra objekt.

Hjälmar

Ridhjälm kan anses vara den viktigaste delen av utrustningen varje motorcyklist måste använda. I en olycka under ett lopp är det lätt att slå huvudet mot marken eller annan hård yta. Hjälmen kan både rädda ditt liv och förebygga allvarliga skador. Hjälmar hjälper också till att skydda din skalle från skador som är hållbara glider över trottoaren. Hjälmar med ansiktsmask vakter kommer att hålla skräp från att slå dig i ansiktet samtidigt som man förbättrar din synlighet under loppet. Det yttre skalet av hjälmen är konstruerad för att upprätthålla de flesta av de slag mot slag, medan innerfoder används för att mildra slaget för att din skalle. När du köper en hjälm, vara säker på att det sitter tätt på huvudet och inte flytta runt. Med hjälp av en hjälm som inte passar riktigt sänker chanserna att det skydda dig vid en krock.

Ridning Passar

Ridning Dräkterna är en-eller tvådelad kläder poster som bärs av förare för att skydda dem i en krasch. Dessa dräkter är normalt tillverkade av läder på grund av det material som lätt, flexibel och kunna upprätthålla effekten och glidande på en motorcykel krasch. Racing passar skydda huden mot repor samtidigt som du drar över trottoaren vid höga hastigheter. Vissa passar också komma med särskilda registreringsskyltar för att hjälpa dig glida på dina armbågar eller knän utan att upprätthålla mycket av en skada. Många passar är utrustade med delar av rustning för att lägga till mer skydd till vissa delar av kroppen såsom bröstet. Rustning kan absorbera en del av effekterna från plötsliga slag mot kroppen. Dessa racing passar kan även anpassas för att matcha laget eller sponsor färger.

Övriga tillbehör

Flera andra delar av utrustning hjälper till att skydda kroppen under tävlingarna. Särskilt utformade stövlar kan hjälpa dig att hålla fast din cykel under loppet och lägga skydd under kraschar. Racing handskar ger dig hålla ett bättre grepp om styret av snabbare växlingar och bättre kontroll över cykeln. Armbåge, axel och knäskydd hjälper också skydda kroppen under kraschar.


Relaterade artiklar


hur man kan förstå NASCAR flaggor
hur man spelar point guard som Chris Paul
NFL rusar ledare historia
proffsboxning regler
Truck Racing regler
hur man får biljetter till brottning
Minor League Baseball regler
NFL regler och föreskrifter för en olaglig körning framåt
NFL övertid regler för slutspel
hur man sätter upp med era män sport tittar