hur man läger på Talladega Speedway

hur man läger på Talladega Speedway

Den Talladega Superspeedway är den största banan på NASCAR Sprint Cup turné, eftersom det är 2,66-miles långa. Innan NASCAR uppdrag användning av begränsade motorer år 1988 på grund av farorna med höga hastigheter, bilar som cirklar runt banan på långt över 200 miles per timme. Även med begränsad motorerna, är det en fantastisk show för NASCAR entusiaster, eftersom de reser från olika regioner i USA att titta på det här loppet. Många fans njuta av camping på Talladega Superspeedway

Du behöver:.
Car.
Driver.
Mekaniker.
Mekaniker assistenter.
Sponsring.
Verktyg.
Skyddsutrustning.
Olika racing växeln.

Hur Camp på Talladega Superspeedway


1.
Bestäm din budget. Kostnaden för biljetter och campingplatser varierar beroende på särskild plats. Den Talladega Superspeedway består av tre olika campingplatser som är gratis för sina gäster, vilket är en lång tradition för denna lokal. Camping i INÄGA och andra reserverade campingplatser kostar ett fast belopp, dock.
2.
Planera din camping erfarenhet på Talladega Superspeedway baserat på vilken typ av husbil du besitter. Anläggningen innehåller campingplatser för motorcoaches, fritidsfordon (RVS), pull-bakom husbilar, tält och pop-up campingbilar. Hitta camping partiet som är avsedd för just din campingutrustning. Kontrollera Talladega Superspeedway officiella hemsidan för att särskilja de campingplatser som gör att din typ av husbil.Kontrollera Talladega Superspeedway officiella webbplatsen för att kontrollera tillgängligheten för reserverade campingplatser. Fyll i formuläret för att placera dig på kö om inga reserverade camping platser tillgängliga.
3.
Köp biljetter till en av de två tävlingarna NASCAR helgen. NASCAR turnén besöker Talladega, Alabama i april och oktober varje år. Ring biljettkassan eller besök Talladega Superspeedway officiella hemsida för mer information om tävlingen biljetter.
4.
Kolla Talladega Superspeedway anläggningen karta så att du vet exakt var din camping.

5.
Följ campingen reglerna, eftersom varje plats har ett register över regler för alla gäster. Den Talladega Superspeedway Guest innehåller en lista med regler som du kan ladda ner från banan officiella hemsida. Exempelvis måste alla sopor placeras i rätt kärl papperskorgen, ATV, cyklar, och golfbilar är förbjudna, och alla lägereldar måste kontrolleras och bedöms lämpligt i storlek med spår normer.Följ typisk camping etikett och visa artighet mot era campare. Avstå från överdrivet buller under lugn och ro, som är från 00:00 att 6:00 Visa respekt för dina kolleger husbil genom att inte gå igenom deras campingplats. Promenad runt enskilda campingplatser när trafikerar anläggningen.


Relaterade artiklar


var kan man få billiga Dallas Mavericks biljetter?
hur man beräknar en analys NCAA fäste
hur man gör wwe wrestling flyttar utanför ringen
hur man kan kasta en changeup som Johan Santana
hur man gör användningen av det Michael Vick tröja
NFL regler och föreskrifter om signaler
vad är en tornerspel?
hästkapplöpning händelser i Brittiska
hur man blir en LA.
NHL All historia Star Game