hur man kan övervaka handicappers

hur man kan övervaka handicappers

Vadslagning på sport är en komplicerad process. Det finns en anledning till varför de flesta sporter spelare förlorar pengar, och det beror på de personer som ansvarar för att fastställa linjer är mycket kunniga, och linjerna aldrig riktigt match upp, där ena laget betalar 2-till-1 och den andra 1-till- 2 för exempel. I stället finns det alltid ett litet försprång för huset byggt i. Till en skicklig analytiker av de sporter som satsas på, kan dock oddsen för lönsamheten ökas genom att övervaka flera sportevenemang böcker för att hitta de bästa oddsen.

Du behöver:
Bil
. Driver.
Mekaniker.
Mekaniker assistenter.
Sponsring.
Verktyg.
Skyddsutrustning.
Olika racing växeln.


1.
Undersök vilka spel eller händelser som du kan satsa i sporten som du är intresserad av spel på, och ta del av alla matcha som du känner att du exakt kan handikapp.
2.
Skapa din egen linje för varje händelse som grundar sig på sannolikheten att du tror att varje team eller fighter kommer att komma ut segrande.
3.
Jämför dina rader med de böcker som är tillgängliga för dig att satsa på. Om du satsar på person, kommer detta att omfatta böcker som de lokala kasinon, eller sportspel böcker. Om vadslagning online, bör du kontrollera spår alls online böcker som du har ett konto, för att hitta de bästa oddsen.
4.
Leta matcher eller spel där du upptäcker att din linjer kraftigt skiljer sig från en eller flera av böckerna, och hittar boken som erbjuder odds som skiljer sig mest från din. Detta visar en diskrepans mellan det värde som du har gett en fighter eller team och det som sport böcker har, och om du är säker i din analys, är detta en matchup där du har en fördel --- och där du ska se att placera en satsning på de bästa tillgängliga oddsen.
5.
bedöma de troliga rörelse vadslagning linjer som finns tillgänglig. Om du tycker att en fighter eller ett lag har värderats ovan där allmänheten kommer värdera dem, vänta på vadslagning tills andra insatser börjar komma in, eftersom linjen kommer att flytta till din fördel. Om du känner en linje har ställts in över vad allmänheten anser om ett alternativ men du ändå vill vadet, bet omedelbart, innan oddsen på ditt val bli värre i samband med vadhållning på oppositionen.
6 .
övervaka förflyttningar av rader från dina böcker som matchen närmar sig. Böcker sträva efter att hålla den relativa pengar på varje alternativ och med så att en vinst kan vändas genom huset kanten, vilket kan linjerna ändras som en reaktion på offentliga åtgärder. Slagsmål eller spel erbjuder marginella odds när du först kontrollera dem kan bli mer fördelaktigt som de dagar passera och genom att övervaka de linjer du kan se till att du inte missar denna bättre linje.

tips och varningar


 • Sportspel är olagligt i de flesta stater, enligt professionella och amatörer Sport Protection Act från 1992. Den federala Wire Act från 1961 var ett försök av den amerikanska regeringen för att förhindra olaglig vadhållning, men Högsta domstolen har inte uttalat sig om innebörden av den federala Wire Act eftersom det avser att hasardspel online
 • aldrig spela. mer än du har råd att förlora. Många gör det felaktiga antagandet att de kan satsa över sina tillgångar genom att sprida det belopp som under många satsningar, med tron att de inte kan förlora alla sina spel. Men oddsen säger att så dålig kör som kommer att hända någon, och det är oklokt att riskera att bli att någon.


 • Relaterade artiklar


  hur man spela golf på Hawaii
  När var första NASCAR loppet?
  Vad är några kända fotbollslag i Europa?
  hur man får ett billigt flyg till NHL-matcher
  hur man kan planera en dag med hästar på Monmouth Park
  hur man kan se en SBA spel
  fri agent regler för baseball
  NFL utmaning flagga regler
  hur man spelar in resultatet av en high school brottningsmatch
  hur man köper huvudbonad