hur man bygger uthållighet för boxning

hur man bygger uthållighet för boxning

Boxning är en kontakt sport som kräver styrka, snabbhet, stjärnornas reflexer och över allt annat, uthållighet och styrka. Du kanske kan slå ut en elefant ett enda slag, men om du inte kan andas i den sista omgången av 10, din styrka är ingenting värd. Bygga uthållighet för boxning är mycket som att bygga uthållighet för andra sporter med en liten skillnad: du måste träna att satsa maximal ansträngning för korta perioder
1.
Bygg en baslinje att utgå ifrån. Börja jogga. Jogga varje morgon i en långsam, jämn takt tills du kan köra i en timme åt gången. Medan många människor tycker att 30 minuter är en bra utgångspunkt, att kunna röra kontinuerligt under en timme ger dig en solid plattform att vila på när kampen går länge.
2.
Do backe eller sprint arbete. Eftersom boxning innebär hög intensitet utbrott av energi, arbete på att kunna gå från långsam och stadig till snabb och rasande. Av varje mil du kör, göra en insats för sprint en fjärdedel av det och använda de kommande tre kvartalen att återhämta sig. Om du kör kullar, inte slack inte av. Driva igenom brinna tills du gör det till toppen av backen. Men om kör verkligen gör ont, sluta träna och träffa en läkare. Frasen "ingen smärta, ingen vinst" är förlegat.
3.
Hopprep. Ingen annan träning ger en träning för hela kroppen med en kraftigt accelererad kaloriförbränning. Hoppa rep stärker även musklerna i underbenen och förbättrar din koordinationsförmåga, som båda är viktiga i boxningsringen. Intermix skurar av extremt snabba rep arbeta med långsam och stadig perioder.
4.
Spar med en partner eller en kasse. Det bästa condition för boxning är boxning i sig. Träna hårt och tungt i tre till fem minuter då driva med fem till 10 minuter av långsamma och stadiga arbete.

Tips och varningar


Se
 • läkare innan utbildning .


 • Relaterade artiklar


  Buffalo Bills superbowl historia
  hur man blir en fotbollsfan
  hur man läser en vinthund program
  hur man får redo för NFL slutspelet
  hur du lär din flickvän om fotboll
  hur man vinner med hästkapplöpningar tips
  hur värd en maraton-titta på partiet
  hur värd en fest på legender rad
  hur man förbereder sig att delta i vår utbildning
  hur man kör en Zamboni för NHL-spel