historien om den Pimlico banan

historien om den Pimlico banan

Baltimores Pimlico Race Course är den näst äldsta häst spår i Amerika. Det har varit en stadig hem till Preakness Stakes, den andra tävlingen i Triple Crown, sedan 1909

tidiga idéer

År 1868, Maryland Tillträdande guvernören Oden Bowie, medan delta i en middag, föreslog att gästerna kan mötas en gång om året till ras sina år gamla hästar. Medan andra spår bud på de föreslagna ras (Saratoga Race Course bland dem), lovade Bowie att bygga en "modell spår" i Baltimore för loppet och vann stöd för idén.

Byggprocessen

Maryland Jockey Club köpt 70 hektar mark 1868 och sedan började byggas på $ 25,000 stadion. Den var uppkallad efter Pimlico områdets namn som engelska nybyggare i den koloniala eran.

Genom åren

Pimlico uppstod i början av 1900-talet som en av de bästa banorna i landet och hjälpte väcka intresse för hästkapplöpning i Maryland. Det klarat 1910 anti-spel rörelsen, den stora depressionen, och flera bränder. Den moderna tidens spår värd för nästan 100. 000 människor för Preakness varje år.

Special Framträdanden

Eftersom Preakness Stakes hålls på Pimlico, några av de viktigaste hästarna i racing historia har kört kursen. Krig amiral, Sea Biscuit, Man O 'War och sekretariat är några av de största namnen att tävla och vinna på Pimlico.


Relaterade artiklar


seattle racerbanan köranvisningar
hur man väljer en stabil för en häst
vad är ett wild card fotbollsmatch?
historien om brottning mattan
hur har lång livslängd som Brett Favre
hur man förstår Nascar-lopp för jakten poängsystem
NFL regler om Onside sparkar
hur man blir en White Sox fan
NFL Football sanktioner
historien om världens fotboll